Giriş Kayıt
Victor Davidson

Victor Davidson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Victor Davidson, kameraman, görüntü yönetmeni. Ejderha Dövmeli Kız (2009), (Sökarna) (1993), Mannen på balkongen (1993), "Beck" Skarpt läge (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Viktor Davidson | Victor Davidsson | Viktor Davids
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni    
2016 Müzik Kameraman 7.9 806
2014 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 546
2012 Suç Görüntü Yönetmeni    
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 799

Ejderha Dövmeli Kız
2009 Suç Kameraman 7.8 186,362

Fırtınanın Gözü
2009 Suç Kameraman 5.8 569

Mahşerin Dört Atlısı
2009 Suç Kameraman 5.6 19,726
2006 Belgesel Kameraman    
2006 Suç Kameraman 6.3 621
2005 Belgesel Kameraman 8.0 1,586
2004 Dram Kameraman    
2001 Dram Kameraman 4.4 131
1997 Suç Kameraman 7.3 2,840
1993 Suç Kameraman 6.1 842
1993 Aksiyon Kameraman 4.5 1,740
1992 Gerilim Kameraman 4.9 560
Dizi Altyazıları
Shameless (5,803) Vikings (4,234) Game of Thrones (3,108) Mr. Robot (2,275) Supernatural (1,871) Lucifer (1,522) Outlander (1,473) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,322) Manhunt: Unabomber (1,259)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017