Giriş Kayıt
Robert Davidson

Robert Davidson


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Robert Davidson, set dekoratörü, sanat bölümü. Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Sliders (1995), The Neverending Story III (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Set Dekoratörü    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Set Dekoratörü    
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.0 3,279

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 8.1 50,709
2004 Aksiyon Set Dekoratörü    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Set Dekoratörü 8.4 67,214
1997 Aksiyon Set Dekoratörü    
1996 Dram Set Dekoratörü    
1995 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 7.4 13,446
1995 Dram Set Dekoratörü    
1994 Macera Set Dekoratörü 3.1 8,560
1991 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,381
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,562) Legion (9,070) Arrow (6,490) The 100 (5,893) The Flash (5,695) Black Sails (4,030) The Big Bang Theory (3,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,643) Suits (3,486) The Expanse (3,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017