Giriş Kayıt
Robert Davidson

Robert Davidson


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Robert Davidson, set dekoratörü, sanat bölümü. Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Sliders (1995), The Neverending Story III (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Set Dekoratörü    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Set Dekoratörü    
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.0 3,279

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 8.1 51,971
2004 Aksiyon Set Dekoratörü    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Set Dekoratörü 8.4 69,676
1997 Aksiyon Set Dekoratörü    
1996 Dram Set Dekoratörü    
1995 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 7.4 13,779
1995 Dram Set Dekoratörü    
1994 Macera Set Dekoratörü 3.1 8,816
1991 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,381
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017