Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Robert Davidson

Robert Davidson


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Robert Davidson, set dekoratörü, sanat bölümü. Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Sliders (1995), The Neverending Story III (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü    

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Set Dekoratörü    

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Macera Set Dekoratörü    
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.0 3,279

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 8.1 50,354
2004 Aksiyon Set Dekoratörü    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Set Dekoratörü 8.4 66,553
1997 Aksiyon Set Dekoratörü    
1996 Dram Set Dekoratörü    
1995 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 7.4 13,379
1995 Dram Set Dekoratörü    
1994 Macera Set Dekoratörü 3.1 8,450
1991 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,381
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017