Giriş Kayıt
Robert Davidson

Robert Davidson


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Robert Davidson, set dekoratörü, sanat bölümü. Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Yıldız Geçidi: Süreklilik (2008), Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Aksiyon Set Dekoratörü 8.1 3,834

Yıldız Geçidi: Süreklilik
2008 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 19,130

Yıldız Geçidi: Gerçeğin Sandığı
2008 Aksiyon Set Dekoratörü 7.4 17,325
2007 Komedi Set Dekoratörü 7.0 3,279

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Set Dekoratörü 8.1 52,670

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Set Dekoratörü 8.4 71,005
1997 Aksiyon Set Dekoratörü 8.3 2,356
1996 Dram Set Dekoratörü    
1995 Bilim-Kurgu Set Dekoratörü 7.4 13,954
1995 Dram Set Dekoratörü    
1994 Macera Set Dekoratörü 3.1 8,928
1991 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,381
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017