Giriş Kayıt
Jeremy Davidson

Jeremy Davidson (46)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Jeremy Michael Greenberg, 24 Aralık 1971 Vestal, New York, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. Little Chenier (2006), (2002) Rüzgarla Konuşanlar (2002), (2011) Pan Am (2011), (2007) Army Wives (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeremy Michael Greenberg
Doğum Tarihi: 24 Aralık 1971
Doğum Yeri: Vestal, New York, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.8 6,359
2017 Dram Oyuncu 5.3 1,627
2015 Dram Oyuncu 8.3 3,249
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 174,477
2013 Dram Oyuncu 6.9 2,844
2011 Dram Oyuncu 7.0 17,743

Ajan Salt
2010 39 Aksiyon Oyuncu 6.4 266,056
2009 38 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.6 28
2009 38 Komedi 5.5 2,969
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,381
2007 Aksiyon Oyuncu 6.8 353
2007 Aksiyon Oyuncu 7.5 4,538

Pasta Yiyenler
2007 36 Dram 6.4 5,955
2007 Dram Oyuncu 7.3 5,799
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,803
2006 35 Dram Oyuncu 7.0 517

Rüzgarla Konuşanlar
2002 31 Aksiyon Oyuncu 6.0 60,086

Dolaptaki iskeletler
2001 30 Suç Oyuncu    

Roswell 1
1999 Dram Oyuncu 7.5 23,611
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,467
- Gerilim Oyuncu    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018