Giriş Kayıt
Henry Darrow

Henry Darrow (83)


Oyuncu

Enrique Tomás Delgado, 15 Eylül 1933 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Losin' It (1983), (1986) Otostopçu (1986), (1979) Tehlike Çemberi (1979), (1990) The Last of the Finest (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Enrique Tomás Delgado
Doğum Tarihi: 15 Eylül 1933
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Henry Del Gado | Henry Delgado
Burcu: Başak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 79 Dram Oyuncu 5.7 236

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 73 Dram Oyuncu    

Jüri
2003 70 Dram Oyuncu 7.1 78,932

Sevimli Goril.
1998 65 Aile Oyuncu    
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 41,610
1994 61 Aksiyon Oyuncu 7.0 85,731
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,504
1990 57 Aksiyon Oyuncu 5.6 788

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,741
1987 Macera Oyuncu    

Otostopçu
1986 53 Gerilim Oyuncu 7.3 35,104
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,790
1983 50 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,249
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,066

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,846
1979 46 Belgesel Oyuncu    

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 8,911
1977 44 Komedi Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,652
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,548
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,223
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,853
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,460
1961 28 Suç Oyuncu 6.1 111
1959 26 Korku Oyuncu 6.0 474
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,539
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,937) Rogue One (4,768) Split (3,436) Assassin's Creed (2,413) Brimstone (2,126) Paterson (1,742) Hidden Figures (1,548) The Institute (1,544) The Great Wall (1,194) Passengers (1,065)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,804) Legion (6,842) Arrow (3,667) Legends of Tomorrow (2,140) Into the Badlands (2,073) The Blacklist (1,653) Vikings (1,541) Black Sails (1,534) Game of Thrones (1,418) 24: Legacy (1,399)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017