Giriş Kayıt
Henry Darrow

Henry Darrow (84)


Oyuncu

Enrique Tomás Delgado, 15 Eylül 1933 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Losin' It (1983), (1986) Otostopçu (1986), (1979) Tehlike Çemberi (1979), (1990) The Last of the Finest (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Enrique Tomás Delgado
Doğum Tarihi: 15 Eylül 1933
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Henry Del Gado | Henry Delgado
Burcu: Başak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 79 Dram Oyuncu 5.7 236

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 73 Dram Oyuncu    

Jüri
2003 70 Dram Oyuncu 7.1 80,972

Sevimli Goril.
1998 65 Aile Oyuncu    

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 44,418
1994 61 Aksiyon Oyuncu 7.0 88,662
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,504
1990 57 Aksiyon Oyuncu 5.6 788

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,988

Otostopçu
1986 53 Gerilim Oyuncu 7.3 36,499
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,893
1983 Macera Oyuncu 7.1 1,603
1983 50 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,337
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,274

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,207
1979 46 Belgesel Oyuncu    

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,340
1977 Komedi Oyuncu 6.0 287
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,912
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,094
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,491
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,909
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,618
1961 28 Suç Oyuncu 6.1 111
1959 26 Korku Oyuncu 6.0 569
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017