Giriş Kayıt
Henry Darrow

Henry Darrow (83)


Oyuncu

Enrique Tomás Delgado, 15 Eylül 1933 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Losin' It (1983), (1986) Otostopçu (1986), (1979) Tehlike Çemberi (1979), (1990) The Last of the Finest (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Enrique Tomás Delgado
Doğum Tarihi: 15 Eylül 1933
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Henry Del Gado | Henry Delgado
Burcu: Başak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 79 Dram Oyuncu 5.7 236

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 73 Dram Oyuncu    

Jüri
2003 70 Dram Oyuncu 7.1 79,495

Sevimli Goril.
1998 65 Aile Oyuncu    
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 42,281
1994 61 Aksiyon Oyuncu 7.0 86,534
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,504
1990 57 Aksiyon Oyuncu 5.6 788

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,800

Otostopçu
1986 53 Gerilim Oyuncu 7.3 35,526
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,817
1983 Macera Oyuncu 7.1 1,603
1983 50 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,249
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,132

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,936
1979 46 Belgesel Oyuncu    

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,037
1977 44 Komedi Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,713
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,658
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,293
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,873
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,498
1961 28 Suç Oyuncu 6.1 111
1959 26 Korku Oyuncu 6.0 474
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,606
Dizi Altyazıları
Fargo (6,058) Arrow (5,606) American Gods (5,157) The Flash (4,710) The 100 (4,197) 12 Monkeys (3,353) Better Call Saul (3,178) The Blacklist (2,929) Supernatural (2,908) Game of Thrones (2,774)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017