Giriş Kayıt
Henry Darrow

Henry Darrow (84)


Oyuncu

Enrique Tomás Delgado, 15 Eylül 1933 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Losin' It (1983), (1986) Otostopçu (1986), (1979) Tehlike Çemberi (1979), (1990) The Last of the Finest (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Enrique Tomás Delgado
Doğum Tarihi: 15 Eylül 1933
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Henry Del Gado | Henry Delgado
Burcu: Başak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 79 Dram Oyuncu 5.7 236

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 73 Dram Oyuncu    

Jüri
2003 70 Dram Oyuncu 7.1 82,699

Sevimli Goril.
1998 65 Aile Oyuncu    

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 46,674
1994 61 Aksiyon Oyuncu 7.0 90,945
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,574
1990 57 Aksiyon Oyuncu 5.6 788

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,161

Otostopçu
1986 53 Gerilim Oyuncu 7.3 37,397
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,968
1983 Macera Oyuncu 7.1 1,603
1983 50 Aksiyon Oyuncu 4.9 3,337
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,403

Tehlike Çemberi
1979 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,451
1979 46 Belgesel Oyuncu    

Dallas 1
1978 Dram Oyuncu 7.0 9,639
1977 Komedi Oyuncu 6.0 287
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,090
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,351
1968 Suç Oyuncu 7.4 4,718
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,948
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,720
1961 28 Suç Oyuncu 6.1 111
1959 26 Korku Oyuncu 6.0 569
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,974
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018