Giriş Kayıt
Johnny Darrell

Johnny Darrell


Yönetmen, Editör, Animasyon

Johnny Darrell, yönetmen, editör, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Yönetmen
Çeşitli
7.3 85
2014 Yönetmen
Çeşitli
   
2012 Animasyon Yönetmen
Sesler
Çeşitli
7.6 371
2012 Kısa Metraj 6.8 63

Muhteşeme Yolculuk
2011 Animasyon Çeşitli 5.4 29

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Animasyon    
2003 Macera Yönetmen 7.2 3,136
1999 Aksiyon Editorial Department    
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,562) Legion (9,070) Arrow (6,490) The 100 (5,893) The Flash (5,695) Black Sails (4,030) The Big Bang Theory (3,776) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,643) Suits (3,486) The Expanse (3,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017