Giriş Kayıt
Johnny Darrell

Johnny Darrell


Yönetmen, Editör, Animasyon

Johnny Darrell, yönetmen, editör, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Yönetmen
Çeşitli
7.3 85
2014 Yönetmen
Çeşitli
   
2012 Animasyon Yönetmen
Sesler
Çeşitli
7.6 371
2012 Kısa Metraj 6.8 63

Muhteşeme Yolculuk
2011 Animasyon Çeşitli 5.4 29

Küçük Kardeşim 3
2005 Animasyon Animasyon    
2003 Macera Yönetmen 7.2 3,136
1999 Aksiyon Editorial Department    
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017