Giriş Kayıt
Eric DaRe

Eric DaRe (52)


Oyuncu, Casting, Sanat Bölümü

Eric DaRe, 03 Mart 1965 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, casting, sanat bölümü. (1990) İkiz Tepeler (1990), (1992) İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür (1992), (1997) Tanrıyı Oynamak (1997), (2002) Ted Bundy (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1965
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Eric Da Re | Eric DaRae | Eric Dare
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 37 Biyografi Oyuncu 5.9 5,972
2001 36 Komedi Oyuncu
Casting
5.8 933
1998 33 Suç Oyuncu    

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 32 Aksiyon Oyuncu 7.2 229,115

Kayıp Otoban
1997 32 Dram Sanat Bölümü 7.6 102,768

Tanrıyı Oynamak
1997 32 Suç Oyuncu 5.6 6,414

Mahluklar 4
1992 27 Komedi Oyuncu 4.0 4,951

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 27 Korku Oyuncu 7.2 59,221

Vahşi Duygular
1990 25 Komedi Casting 7.2 64,223
1990 Aksiyon Oyuncu    

İkiz Tepeler
1990 Dram Oyuncu 8.9 119,047
1989 24 Korku Oyuncu    
1988 23 Korku Casting 6.4 23,921
1988 23 Komedi Casting 5.5 556
1987 22 Komedi Casting 4.2 657
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017