Giriş Kayıt
Eric DaRe

Eric DaRe (52)


Oyuncu, Casting, Sanat Bölümü

Eric DaRe, 03 Mart 1965 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, casting, sanat bölümü. (1990) İkiz Tepeler (1990), (1992) İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür (1992), (2002) Ted Bundy (2002), (1997) Tanrıyı Oynamak (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1965
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Eric Da Re | Eric DaRae | Eric Dare
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 49 Dram Oyuncu 7.9 4,133
2002 37 Biyografi Oyuncu 5.9 6,132
2001 36 Komedi Oyuncu
Casting
5.8 933
1998 33 Suç Oyuncu    

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 32 Aksiyon Oyuncu 7.2 236,806

Kayıp Otoban
1997 32 Dram Sanat Bölümü 7.6 108,647

Tanrıyı Oynamak
1997 32 Suç Oyuncu 5.6 6,414

Mahluklar 4
1992 27 Komedi Oyuncu 4.0 4,951

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 27 Korku Oyuncu 7.2 68,272

Vahşi Duygular
1990 25 Komedi Casting 7.2 68,074
1990 Aksiyon Oyuncu    

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.9 135,399
1989 24 Korku Oyuncu    
1988 23 Korku Casting 6.4 25,363
1988 23 Komedi Casting 5.5 556
1987 22 Komedi Casting 4.2 657
Film Altyazıları
The Foreigner (8,773) The Mountain Between Us (5,506) Flatliners (5,388) Beyond Skyline (3,670) Stronger (3,633) Dunkirk (3,482) It (2,722) American Made (2,355) Kingsman: The Golden Circle (2,132) Victoria & Abdul (1,812)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017