Giriş Kayıt
Eric DaRe

Eric DaRe (52)


Oyuncu, Casting, Sanat Bölümü

Eric DaRe, 03 Mart 1965 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, casting, sanat bölümü. (1990) İkiz Tepeler (1990), (1992) İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür (1992), (1997) Tanrıyı Oynamak (1997), (2002) Ted Bundy (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1965
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Eric Da Re | Eric DaRae | Eric Dare
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 37 Biyografi Oyuncu 5.9 5,972
2001 36 Komedi Oyuncu
Casting
5.8 933
1998 33 Suç Oyuncu    

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 32 Aksiyon Oyuncu 7.2 227,965

Kayıp Otoban
1997 32 Dram Sanat Bölümü 7.6 102,101

Tanrıyı Oynamak
1997 32 Suç Oyuncu 5.6 6,414

Mahluklar 4
1992 27 Komedi Oyuncu 4.0 4,951

İkiz Tepeler: Ateş Benimle Yürür
1992 27 Korku Oyuncu 7.2 58,636

Vahşi Duygular
1990 25 Komedi Casting 7.2 63,825
1990 Aksiyon Oyuncu    

İkiz Tepeler
1990 Dram Oyuncu 8.9 117,770
1989 24 Korku Oyuncu    
1988 23 Korku Casting 6.4 23,801
1988 23 Komedi Casting 5.5 556
1987 22 Komedi Casting 4.2 657
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,420) Legion (9,035) Arrow (6,472) The Flash (5,684) The 100 (5,645) Black Sails (4,022) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,642) The Big Bang Theory (3,584) Suits (3,480) The Expanse (3,211)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017