Giriş Kayıt
Virginia Darcy

Virginia Darcy


Makyaj

Virginia Darcy, makyaj. Kuşlar (1963), Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), Üç kabadayi (1986), Çok Şey Bilen Adam (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Virginia D'Arcy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Aksiyon Makyaj    

Üç kabadayi
1986 Macera Makyaj 6.4 59,105

Kuzey ve Güney
1985 Dram Makyaj 8.1 8,146
1981 Macera Makyaj 6.3 1,879
1979 Aksiyon Makyaj 7.1 8,169
1975 Müzikal Makyaj 6.4 4,169

Kung-fu 1
1972 Macera Makyaj 7.7 4,258
1971 Dram Makyaj    

Komik Kız
1968 Biyografi Makyaj 7.6 15,261
1967 Macera Makyaj 8.9 887

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Makyaj 8.3 61,302
1966 Western Makyaj 6.4 355

Kahraman Silahşör
1964 Western Makyaj 6.3 1,169

Hırsız Kız
1964 Dram Makyaj 7.2 38,021
1964 Komedi Makyaj 7.9 9,461

Kuşlar
1963 Korku Makyaj 7.7 145,660

Korkusuzlar
1962 Gerilim Makyaj 7.8 22,435
1962 Suç Makyaj 8.6 2,854

Çok Şey Bilen Adam
1956 Gerilim Makyaj 7.5 48,229
1950 Komedi Makyaj 8.7 867
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,207) Den of Thieves (2,661) Hostiles (2,613) 12 Strong (2,520) Maze Runner: The Death Cure (2,237) Winchester (1,685) Submergence (1,454) Peter Rabbit (1,424) The Commuter (1,104) Wildling (913)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,031) Supernatural (3,481) The Flash (3,423) The Terror (3,072) Legion (2,947) The Crossing (1,890) The Expanse (1,816) The Big Bang Theory (1,763) Arrow (1,451) Gotham (1,376)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018