Giriş Kayıt
Virginia Darcy

Virginia Darcy


Makyaj

Virginia Darcy, makyaj. Kuşlar (1963), Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), Üç kabadayi (1986), Çok Şey Bilen Adam (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Virginia D'Arcy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Aksiyon Makyaj    

Üç kabadayi
1986 Macera Makyaj 6.5 59,623

Kuzey ve Güney
1985 Dram Makyaj 8.1 8,202
1981 Macera Makyaj 6.3 1,958
1979 Aksiyon Makyaj 7.1 8,313
1975 Müzikal Makyaj 6.4 4,169

Kung-fu 1
1972 Macera Makyaj 7.8 4,318
1971 Dram Makyaj    

Komik Kız
1968 Biyografi Makyaj 7.6 15,400
1967 Macera Makyaj 8.9 887

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Makyaj 8.3 62,044
1966 Western Makyaj 6.4 355

Kahraman Silahşör
1964 Western Makyaj 6.3 1,169

Hırsız Kız
1964 Dram Makyaj 7.2 38,350
1964 Komedi Makyaj 7.9 9,597

Kuşlar
1963 Korku Makyaj 7.7 146,734

Korkusuzlar
1962 Gerilim Makyaj 7.8 22,596
1962 Suç Makyaj 8.6 2,854

Çok Şey Bilen Adam
1956 Gerilim Makyaj 7.5 48,735
1950 Komedi Makyaj 8.7 867
Dizi Altyazıları
Westworld (12,436) La casa de papel (2,816) The Expanse (2,229) Legion (2,018) 12 Monkeys (1,915) Into the Badlands (1,741) Colony (1,613) Goliath (1,408) Cloak & Dagger (1,349) Fear the Walking Dead (1,187)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018