Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Virginia Darcy

Virginia Darcy


Makyaj

Virginia Darcy, makyaj. Kuşlar (1963), Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), Üç kabadayi (1986), Çok Şey Bilen Adam (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Virginia D'Arcy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Aksiyon Makyaj    

Üç kabadayi
1986 Macera Makyaj 6.4 55,085

Kuzey ve Güney
1985 Dram Makyaj    
1981 Macera Makyaj 6.3 1,447
1979 Aksiyon Makyaj 7.1 6,964
1975 Müzikal Makyaj 6.4 3,746

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Makyaj 7.8 3,843
1971 Dram Makyaj    

Komik Kız
1968 Biyografi Makyaj 7.5 13,647
1967 Macera Makyaj 8.9 887

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Makyaj 8.4 53,702
1966 Western Makyaj 6.4 355

Kahraman Silahşör
1964 Western Makyaj 6.3 1,169

Hırsız Kız
1964 Dram Makyaj 7.2 35,105
1964 Komedi Makyaj 7.9 8,301

Kuşlar
1963 Korku Makyaj 7.7 133,575

Korkusuzlar
1962 Gerilim Makyaj 7.8 20,996
1962 Suç Makyaj 8.6 2,624

Çok Şey Bilen Adam
1956 Gerilim Makyaj 7.5 43,688
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017