Giriş Kayıt
Virginia Darcy

Virginia Darcy


Makyaj

Virginia Darcy, makyaj. Kuşlar (1963), Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), Üç kabadayi (1986), Çok Şey Bilen Adam (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Virginia D'Arcy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Aksiyon Makyaj    

Üç kabadayi
1986 Macera Makyaj 6.4 55,950

Kuzey ve Güney
1985 Dram Makyaj    
1981 Macera Makyaj 6.3 1,447
1979 Aksiyon Makyaj 7.1 7,219
1975 Müzikal Makyaj 6.4 3,855

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Makyaj 7.8 3,946
1971 Dram Makyaj    

Komik Kız
1968 Biyografi Makyaj 7.5 14,063
1967 Macera Makyaj 8.9 887

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Makyaj 8.4 55,555
1966 Western Makyaj 6.4 355

Kahraman Silahşör
1964 Western Makyaj 6.3 1,169

Hırsız Kız
1964 Dram Makyaj 7.2 35,736
1964 Komedi Makyaj 7.9 8,543

Kuşlar
1963 Korku Makyaj 7.7 136,370

Korkusuzlar
1962 Gerilim Makyaj 7.8 21,331
1962 Suç Makyaj 8.6 2,731

Çok Şey Bilen Adam
1956 Gerilim Makyaj 7.5 44,744
Film Altyazıları
Gold (4,007) Get Out (2,404) Logan (1,924) La La Land (1,235) Split (1,222) The Age of Shadows (1,221) Rings (1,165) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (955) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,088) The Blacklist (3,353) Into the Badlands (2,802) Fargo (2,613) The Last Kingdom (2,518) Doctor Who (2,115) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,533) Vikings (1,528) Supernatural (1,248)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017