Giriş Kayıt
Virginia Darcy

Virginia Darcy


Makyaj

Virginia Darcy, makyaj. Kuşlar (1963), Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), Üç kabadayi (1986), Çok Şey Bilen Adam (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Virginia D'Arcy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Aksiyon Makyaj    

Üç kabadayi
1986 Macera Makyaj 6.4 55,477

Kuzey ve Güney
1985 Dram Makyaj    
1981 Macera Makyaj 6.3 1,447
1979 Aksiyon Makyaj 7.1 7,080
1975 Müzikal Makyaj 6.4 3,849

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Makyaj 7.8 3,898
1971 Dram Makyaj    

Komik Kız
1968 Biyografi Makyaj 7.5 13,827
1967 Macera Makyaj 8.9 887

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Makyaj 8.4 54,608
1966 Western Makyaj 6.4 355

Kahraman Silahşör
1964 Western Makyaj 6.3 1,169

Hırsız Kız
1964 Dram Makyaj 7.2 35,367
1964 Komedi Makyaj 7.9 8,408

Kuşlar
1963 Korku Makyaj 7.7 134,806

Korkusuzlar
1962 Gerilim Makyaj 7.8 21,134
1962 Suç Makyaj 8.6 2,668

Çok Şey Bilen Adam
1956 Gerilim Makyaj 7.5 44,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017