Giriş Kayıt
Gary Daprato

Gary Daprato


Sesler

Gary Daprato, sesler. Screamers (1995), Stephen Hawking ile Evrenin Sırları (2010), Pigs (2007), Scanners II: The New Order (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary Da Prato | Gary DaPrato | Gary DePrato
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Sesler    

Amerika Nasıl Amerika Oldu?
2010 Belgesel Sesler 7.3 1,028

Stephen Hawking ile Evrenin Sırları
2010 Belgesel Sesler 8.7 3,841
2007 Komedi Sesler 4.7 3,198

Kuzgunlar
2007 Korku Sesler 4.3 1,960
2001 Dram Sesler    
1998 Belgesel Sesler 7.2 425

Küçük Adamlar
1998 Dram Sesler 6.4 364
1995 Belgesel Sesler 5.9 136
1995 Aksiyon Sesler 6.4 20,872

Gerçeğe Dönüş
1994 Suç Sesler    
1994 Belgesel Sesler 7.4 526
1994 Aksiyon Sesler    

Altıncı His
1991 Gerilim Sesler 5.3 218
1991 Aksiyon Sesler 5.2 2,054
1991 Macera Sesler    
1990 Korku Sesler 7.7 2,176
1988 Aksiyon Sesler 6.7 803
1986 Aksiyon Sesler    

Çıldırtan Şüphe
1983 Korku Sesler 6.2 1,731
1983 Dram Sesler 6.9 915

Perdeler
1983 Suç Sesler 5.8 2,309

Ekrandaki Dehşet
1983 Korku Sesler 7.3 63,536

Tarayıcılar
1981 Korku Sesler 6.8 36,864
Film Altyazıları
Passengers (7,159) Doctor Strange (3,610) Assassin's Creed (3,550) xXx: Return of Xander Cage (2,518) Arrival (2,442) Allied (2,372) Moana (1,584) Forushande (1,396) Hacksaw Ridge (1,386) Split (1,385)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,138) Legion (7,328) Supernatural (7,214) Arrow (5,431) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,549) Black Sails (3,501) Taboo (3,427) Vikings (3,367) Suits (3,007) Legends of Tomorrow (2,892)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017