Giriş Kayıt
Jill Danton

Jill Danton (48)


Yapımcı

Jill Danton, 18 Nisan 1969 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı. Özçekim (2014), (2008) Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008), (2011) Suburgatory (2011), (2001) Lizzie McGuire (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1969
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jill Lopez Danton
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.1 5,193
2014 Dram Yapımcı 7.5 6,623

Özçekim
2014 Komedi Yapımcı 7.2 10,044
2014 Aksiyon Yapımcı 5.8 832
2011 Komedi Yapımcı 7.2 27,901
2010 Suç Yapımcı 6.7 1,907

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Yapımcı 7.7 52,408
2007 Dram Yapımcı    

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Yapımcı 7.2 5,501
2002 Komedi Yapımcı    
2001 Komedi Yapımcı 6.6 14,309
2001 Aksiyon Yapımcı    
1991 Komedi Yapımcı 5.5 792
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017