Giriş Kayıt
Jill Danton

Jill Danton (49)


Yapımcı

Jill Danton, 18 Nisan 1969 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı. Özçekim (2014), (2008) Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008), (2017) Uzay Yolu: Keşif (2017), (2011) Suburgatory (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1969
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jill Lopez Danton
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.4 48,393
2015 Komedi Yapımcı 7.1 5,345
2014 Dram Yapımcı 7.3 8,604

Özçekim
2014 Komedi Yapımcı 7.2 10,582
2014 Aksiyon Yapımcı 5.8 832
2011 Komedi Yapımcı 7.2 28,643
2010 Suç Yapımcı 6.7 1,947

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Yapımcı 7.7 53,592
2007 Dram Yapımcı 6.8 1,137

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Yapımcı 7.2 5,796
2002 Komedi Yapımcı    
2001 Komedi Yapımcı 6.6 14,976
2001 Aksiyon Yapımcı    
1991 Komedi Yapımcı 5.5 792
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018