Giriş Kayıt
Jill Danton

Jill Danton (47)


Yapımcı

Jill Danton, 18 Nisan 1969 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı. Özçekim (2014), (2008) Terminator: Sarah Connor Günlükleri (2008), (2011) Suburgatory (2011), (2001) Lizzie McGuire (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1969
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Jill Lopez Danton
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.1 5,121
2014 Aksiyon Yapımcı 7.4 6,178

Özçekim
2014 Komedi Yapımcı 7.2 9,953
2014 Aksiyon Yapımcı 5.8 832
2011 Komedi Yapımcı 7.2 27,750
2010 Suç Yapımcı 6.7 1,802

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Yapımcı 7.7 52,204
2007 Dram Yapımcı    

Phil Zaman Yolculuğunda
2004 Macera Yapımcı 7.2 5,471
2002 Komedi Yapımcı    
2001 Komedi Yapımcı 6.6 14,190
2001 Aksiyon Yapımcı    
1991 Komedi Yapımcı 5.5 792
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017