Giriş Kayıt
Michael Dante

Michael Dante (86)


Oyuncu

Ralph Vitti, 02 Eylül 1931 Stamford, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. The Naked Kiss (1964), Willard ve Fareleri (1971), Westbound (1959), Seven Thieves (1960) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ralph Vitti
Doğum Tarihi: 02 Eylül 1931
Doğum Yeri: Stamford, Connecticut, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 85 Komedi Oyuncu    
1989 58 Aksiyon Oyuncu 4.9 458
1989 58 Savaş Oyuncu 4.9 772
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,564
1975 44 Western Oyuncu 5.7 245
1975 44 Dram Oyuncu 6.4 136

Willard ve Fareleri
1971 40 Korku Oyuncu 6.2 2,386
1968 37 Western Oyuncu 4.4 67
1965 34 Western Oyuncu 6.0 440
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,157

Apaçi Tüfekleri
1964 33 Western Oyuncu 6.2 240
1964 33 Suç Oyuncu 7.4 4,958

Altın Yumruk
1962 31 Dram Oyuncu 6.1 1,969
1960 29 Suç Oyuncu 6.6 916
1959 28 Aksiyon Oyuncu 6.7 772
1958 27 Dram Oyuncu 5.3 85
1958 27 Western Oyuncu 6.9 396
1957 26 Dram Oyuncu 6.4 2,813
1957 Western Oyuncu 8.3 51
1957 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,854
1957 Suç Oyuncu 8.2 3,549
1957 26 Biyografi Oyuncu 6.3 506

Yukarıda Biri
1956 25 Biyografi Oyuncu 7.5 5,847
1955 Western Oyuncu 8.2 992
1952 Western Oyuncu 7.7 482
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017