Giriş Kayıt
Didi Danquart

Didi Danquart (63)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Didi Danquart, 01 Mart 1955 Singen, Batı Almanya doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu. Viehjud Levi (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1955
Doğum Yeri: Singen, Batı Almanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 58 Most Popular by Genre Yönetmen    
2009 Suç Yönetmen 6.5 71
2008 53 Dram Yapımcı    
2007 52 Dram Yapımcı 6.7 124
2006 51 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.0 358
1999 44 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 152

Olay Yeri
1970 Suç Yönetmen 7.2 1,960
Film Altyazıları
Den of Thieves (4,087) Hostiles (3,435) Red Sparrow (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,966) Wildling (2,650) 12 Strong (2,049) The Commuter (1,257) Peter Rabbit (926) Submergence (725) A Quiet Place (721)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,932) The Terror (5,159) The Flash (2,792) Legion (2,684) The Crossing (2,243) Supernatural (1,766) The Big Bang Theory (1,704) Vikings (1,685) Lucifer (1,622) Fear the Walking Dead (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018