Giriş Kayıt
Didi Danquart

Didi Danquart (63)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu Yönetmeni

Didi Danquart, 01 Mart 1955 Singen, Batı Almanya doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu yönetmeni. Viehjud Levi (1999) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1955
Doğum Yeri: Singen, Batı Almanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 58 Most Popular by Genre Yönetmen    
2009 Suç Yönetmen 6.5 71
2008 53 Dram Yapımcı    
2007 52 Dram Yapımcı 6.7 124
2006 51 Dram Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.0 358
1999 44 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 152

Olay Yeri
1970 Suç Yönetmen 7.2 1,974
Dizi Altyazıları
Westworld (4,826) La casa de papel (2,293) The Expanse (1,951) Legion (1,630) Colony (1,423) Cloak & Dagger (1,212) Goliath (1,206) Vikings (931) 12 Monkeys (822) Lucifer (771)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018