Giriş Kayıt
Royal Dano

Royal Dano (71)


Oyuncu

Royal Edward Dano Sr., 16 Kasım 1922 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Something Wicked This Way Comes (1983), Korku Evi 2 (1987), Kanlı Zafer (1951), Küçük Canavarlar 2 (1988) gibi yapımlarla biliniyor.15 Mayıs 1994 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Royal Edward Dano Sr.
Doğum Tarihi: 16 Kasım 1922
Ölüm Tarihi: 15 Mayıs 1994
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatı Emen Karanlık
1993 71 Korku Oyuncu 5.9 12,964
1990 68 Macera Oyuncu 5.3 2,617

İkiz Tepeler
1990 Suç Oyuncu 8.8 143,474

Küçük Canavarlar 2
1988 66 Komedi Oyuncu 4.3 3,477
1988 66 Komedi Oyuncu 6.1 27,041
1987 65 Komedi Oyuncu 5.8 2,068

Korku Evi 2
1987 65 Fantastik Oyuncu 5.4 8,005
1986 64 Western Oyuncu 6.6 327
1985 Macera Oyuncu 7.5 4,208

Öğretmenler
1984 62 Komedi Oyuncu 6.0 3,149

Boşluktaki Kahramanlar
1983 61 Macera Oyuncu 7.9 50,031
1983 61 Dram Oyuncu 6.8 7,046
1982 60 Suç Oyuncu 6.5 2,265
1979 57 Aksiyon Oyuncu    
1978 56 Aksiyon Oyuncu 5.6 113
1978 Western Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,144
1976 54 Aksiyon Oyuncu 5.2 570

Kanunsuz Josey Wales
1976 54 Western Oyuncu 7.9 57,100
1975 53 Biyografi Oyuncu 5.7 2,204
1974 52 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,608

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 13,713
1974 Dram Oyuncu    

Mavi isik saçanlar
1973 51 Suç Oyuncu 7.2 3,659
1973 Oyuncu 7.5 613

Kanlı Topraklar
1973 51 Dram Oyuncu 6.5 5,071
1973 51 Korku Oyuncu 6.6 1,836
1972 50 Korku Oyuncu    
1972 50 Western Oyuncu 6.3 1,432

Kovboylar
1972 50 Western Oyuncu 7.0 1,101
1971 49 Dram Oyuncu 4.4 319
1971 49 Western Oyuncu 5.6 42
1971 49 Komedi Oyuncu 7.0 1,172

Bir Silahşörün Ölümü
1969 47 Western Oyuncu 6.4 829

Batının Devleri
1969 47 Western Oyuncu 6.7 4,972
1969 47 Dram Oyuncu 5.9 116
1969 Western Oyuncu    

Tanrı Benimledir
1968 46 Suç Oyuncu 5.8 71
1968 46 Western Oyuncu 6.4 887
1967 45 Western Oyuncu 6.1 705

Hard Times'a Hoş Geldin
1967 45 Dram Oyuncu 6.0 1,143
1966 44 Western Oyuncu 6.3 85
1965 Western Oyuncu 7.7 2,028

Dr. Lao'nun 7 Yüzü
1964 42 Fantastik Oyuncu 7.3 3,711
1963 41 Western Oyuncu 6.4 689
1961 39 Biyografi Oyuncu 7.1 5,714
1961 39 Western Oyuncu 6.7 453
1961 Dram Oyuncu    
1960 38 Dram Oyuncu 6.4 2,214
1960 38 Macera Oyuncu 6.3 1,116
1959 Western Oyuncu 7.9 256
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,516
1959 37 Dram Oyuncu 6.4 426
1959 Dram Oyuncu 8.1 2,576
1958 36 Western Oyuncu 6.6 1,013
1958 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 4,997
1957 Western Oyuncu 7.5 1,952
1957 35 Western Oyuncu 6.7 529
1957 35 Dram Oyuncu 7.1 800
1957 Western Oyuncu 7.9 373
1957 35 Suç Oyuncu 6.5 1,532

Beyaz Balina
1956 34 Macera Oyuncu 7.4 14,945
1956 34 Dram Oyuncu 6.7 1,002
1956 34 Dram Oyuncu 6.6 387
1956 34 Macera Oyuncu 5.8 121
1955 Suç Oyuncu 8.6 11,959

Harry'nin Derdi
1955 33 Komedi Oyuncu 7.1 28,414
1955 Dram Oyuncu 8.0 4,041

Dişi Kartal
1954 32 Western Oyuncu 7.7 12,951

Alaska Fatihi
1954 32 Dram Oyuncu 7.2 5,512
1954 Dram Oyuncu    
1952 30 Dram Oyuncu 7.4 1,566
1952 Western Oyuncu 7.7 523

Nehir Kıvrımı
1952 30 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,596
1951 29 Dram Oyuncu 7.1 69
1951 29 Macera Oyuncu 5.9 167

Kanlı Zafer
1951 29 Dram Oyuncu 7.3 3,499
1949 27 Macera Oyuncu 7.1 918
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018