Giriş Kayıt
Shell Danielson

Shell Danielson (55)


Oyuncu, Senarist

Shell Danielson, 25 Eylül 1962 Upland, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Santa Barbara (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1962
Doğum Yeri: Upland, California, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Aksiyon Senarist 5.9 1,335
1997 35 Aksiyon Senarist 3.4 6,972
1995 33 Aksiyon Oyuncu
Senarist
5.2 88
1993 Aksiyon Senarist 6.4 17,989
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,974

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,945
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,732
Film Altyazıları
Rampage (12,741) Ready Player One (9,343) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (1,979) The Cured (1,952) Set It Up (997) Blockers (911) Den 12. mann (906) Journey's End (798) Black Panther (664)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,375) 12 Monkeys (3,069) La casa de papel (2,612) Into the Badlands (2,542) Legion (1,657) Fear the Walking Dead (1,447) The Expanse (1,326) Vikings (999) The Crossing (999) The 100 (950)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018