Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Shell Danielson

Shell Danielson (54)


Oyuncu, Senarist

Shell Danielson, 25 Eylül 1962 Upland, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Santa Barbara (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1962
Doğum Yeri: Upland, California, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Aksiyon Senarist    
1997 35 Aksiyon Senarist 3.4 6,649
1995 33 Aksiyon Oyuncu
Senarist
5.2 88
1993 Aksiyon Senarist 6.4 15,934
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,758

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,560
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017