Giriş Kayıt
Shell Danielson

Shell Danielson (55)


Senarist, Oyuncu

Shell Danielson, 25 Eylül 1962 Upland, California, ABD doğumlu senarist, oyuncu. Santa Barbara (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1962
Doğum Yeri: Upland, California, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Aksiyon Senarist 5.9 1,335
1997 35 Aksiyon Senarist 3.4 6,972
1995 33 Aksiyon Oyuncu
Senarist
5.2 88
1993 Aksiyon Senarist 6.4 17,336
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,861

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,751
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,567
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017