Giriş Kayıt
Ray Daniels

Ray Daniels


Editör, Editör

Ray Daniels, editör, editör. Hill Street Blues (1981), Starsky and Hutch (1975), San Fransisko Sokakları (1972), Kahramanın Sonu (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Raymond Daniels
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cinayet Dosyası
1984 Suç Editör 6.9 13,587
1981 Dram Editör 8.2 5,193

Beyaz Gölge
1981 Dram Editör    
1975 Aksiyon Editör 7.0 5,150
1974 Dram Editör
Editorial Department
   

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Editör 7.3 3,647
1971 Aksiyon Editör 6.7 1,664

Kahramanın Sonu
1970 Western Editör 7.1 1,767
1968 Suç Editör 7.4 4,220
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017