Giriş Kayıt
Ray Daniels

Ray Daniels


Editör, Editör

Ray Daniels, editör, editör. Hill Street Blues (1981), Starsky and Hutch (1975), San Fransisko Sokakları (1972), Cannon (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Raymond Daniels
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cinayet Dosyası
1984 Suç Editör 6.9 14,670
1981 Dram Editör 8.2 5,796

Beyaz Gölge
1981 Dram Editör    
1975 Aksiyon Editör 7.0 5,744
1974 Dram Editör
Editorial Department
   

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Editör 7.3 3,738
1971 Aksiyon Editör 6.7 1,987

Kahramanın Sonu
1970 Western Editör 7.1 1,767
1969 Dram Editör 7.2 331
1968 Suç Editör 7.4 4,674
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,907) Den of Thieves (2,664) Maze Runner: The Death Cure (2,367) Hostiles (2,254) Winchester (2,219) 12 Strong (2,029) Submergence (1,698) Peter Rabbit (1,238) The Commuter (1,133) A martfüi rém (805)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,957) Supernatural (3,937) The Flash (3,365) The Terror (2,754) Legion (2,484) The Big Bang Theory (2,424) Gotham (2,109) The Expanse (2,024) The Crossing (1,898) Arrow (1,828)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018