Giriş Kayıt
Phil Daniels

Phil Daniels (59)


Oyuncu

Philip Daniels, 25 Ekim 1958 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Quadrophenia (1979), O Sırada (1984), Goodbye Charlie Bright (2001), Rock & Chips (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Philip Daniels
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1958
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Blur
Burcu: Akrep
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Soygun
2017 59 Suç Oyuncu 5.9 2,452
2017 59 Dram Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu 5.4 379
2013 55 Komedi Oyuncu    
2010 52 Belgesel Oyuncu    
2010 52 Belgesel Oyuncu 8.4 25
2010 Komedi Oyuncu 7.1 942

Kaçacak Yer Kalmadı
2010 52 Belgesel Oyuncu 7.9 1,011
2009 Dram Oyuncu    
2008 50 Komedi Oyuncu 5.7 550
2006 48 Animasyon Oyuncu 6.1 6,002
2003 Komedi Oyuncu 7.9 3,893
2001 43 Dram Oyuncu 6.3 1,350

Tavuklar Firarda
2000 42 Animasyon Oyuncu 7.0 153,219
2000 42 Müzik Oyuncu    
2000 Suç Oyuncu 7.9 4,119
1998 40 Komedi Oyuncu 7.1 6,651
1997 Dram Oyuncu    
1995 37 Komedi Oyuncu    
1987 29 Komedi Oyuncu 5.6 178
1985 27 Fantastik Oyuncu 5.3 2,434
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,441
1985 27 Dram Oyuncu 6.0 57

O Sırada
1984 Komedi Oyuncu 7.3 1,809
1979 21 Suç Oyuncu 7.6 7,382

Zulu Şafağı
1979 21 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,970
1979 21 Suç Oyuncu 7.3 14,191
1977 19 Suç Oyuncu 7.8 1,361
1976 18 Komedi Oyuncu 6.9 13,522
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,389) Blade Runner 2049 (3,381) Jigsaw (2,447) Geostorm (2,234) Last Flag Flying (1,670) The Man from Earth: Holocene (1,466) Dunkirk (1,256) It (1,008) The Foreigner (982) Justice League (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,376) Shameless (5,742) Black Mirror (5,608) Star Trek: Discovery (3,248) The Big Bang Theory (3,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,086) Supernatural (3,046) The X Files (2,095) The Gifted (1,878) The Blacklist (1,595)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018