Giriş Kayıt
Eddie Daniels

Eddie Daniels (49)


Oyuncu

Julie Diane Haggerty, 19 Mart 1967 Seattle, Washington, ABD doğumlu oyuncu. Ken Park (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Julie Diane Haggerty
Doğum Tarihi: 19 Mart 1967
Doğum Yeri: Seattle, Washington, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 47 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.3 961
2012 45 Dram Oyuncu    
2012 45 Dram 4.6 805
2002 35 Dram Oyuncu 5.9 25,544
2000 33 Dram Oyuncu 5.7 280
1996 29 Dram Oyuncu 4.6 559
1996 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 6,463

Kötü Polis
1992 25 Suç Oyuncu 7.1 30,441
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,209) Passengers (8,514) Doctor Strange (4,798) Arrival (3,599) Assassin's Creed (2,976) Allied (2,796) Fences (2,731) Hacksaw Ridge (2,281) Moana (1,855) Nocturnal Animals (1,445)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,555) Legion (8,527) The 100 (8,188) Taboo (7,091) The Big Bang Theory (5,846) Arrow (4,781) Black Sails (3,909) Vikings (3,438) The Expanse (3,408) The Flash (3,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017