Giriş Kayıt
Alex Daniels

Alex Daniels (61)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Charles Alexander Daniels, 04 Mart 1956 Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Adamım Benim (2009), Korku Seansı 2 (2016), Bağlanmak Yok (2011), Bruno (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles Alexander Daniels
Doğum Tarihi: 04 Mart 1956
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baban Kim?
2017 61 Komedi Dublör    
2017 61 Komedi Dublör 4.3 1,039
2017 61 Fantastik Dublör 5.1 6,564
2016 60 Korku Dublör 5.0 2,073
2016 60 Korku Dublör
Oyuncu
5.2 2,303

Korku Seansı 2
2016 60 Korku Dublör 7.4 155,446
2016 Game-Show Dublör 6.4 170

Grimsby Kardeşler
2016 60 Aksiyon Dublör 6.2 68,534

Çılgın İhtiyar
2016 60 Komedi Dublör 6.0 84,265
2016 Dram Dublör
Oyuncu
7.0 1,942
2015 59 Aksiyon Dublör 5.3 47,554
2015 Komedi Dublör 6.7 1,454
2015 59 Komedi Dublör 7.0 24,927

Sahte Sağdıç
2015 59 Komedi Dublör 6.7 61,187
2015 59 Komedi Dublör 5.4 47,307
2014 58 Korku Dublör 5.4 102,376
2014 58 Kısa Metraj Dublör 5.8 188
2014 Komedi Dublör 7.8 20,699
2014 Suç Dublör 7.5 8,479
2014 58 Komedi Dublör 5.8 81
2014 Komedi Dublör 8.2 17,738
2014 58 Aksiyon Dublör 6.4 325,434
2014 58 Komedi Dublör 5.5 11,529
2014 Dram Dublör 8.3 23,481
2014 Aksiyon Dublör 5.8 832
2013 57 Aksiyon Dublör 5.4 36,545

Aile Sırları
2013 57 Dram Dublör 7.2 73,908

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 57 Macera Dublör 7.3 256,773
2013 Aksiyon Dublör 7.5 161,911
2013 57 Dram Dublör    

İntikam Benim
2013 57 Aksiyon Dublör 6.5 58,242

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 57 Komedi Dublör 5.9 64,010

Suç Çetesi
2013 57 Aksiyon Dublör 6.7 185,334
2013 Belgesel Dublör 8.8 9,203
2013 Reality-TV Dublör 6.8 890

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 56 Komedi Dublör 6.6 40,238

Diktatör
2012 56 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.4 231,500
2012 Müzik Dublör 7.3 176

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 56 Aksiyon Dublör 5.8 74,275
2011 55 Aksiyon Dublör 4.2 218

İntikamın Bedeli
2011 55 Aksiyon Dublör 6.2 40,849

Gül Konağının Laneti
2011 55 Korku Dublör 4.6 2,752

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 55 Komedi Dublör 7.2 63,152
2011 55 Komedi Dublör 6.1 53,994

Bağlanmak Yok
2011 55 Komedi Dublör 6.2 183,109
2011 Aksiyon Dublör 7.1 2,341
2011 Komedi Dublör 4.8 1,255

Pirana 3D
2010 54 Komedi Dublör 5.5 76,866

Çılgın Köpek
2010 54 Komedi Dublör 4.2 11,459
2009 53 Aksiyon Dublör 5.8 305,750

Evdeki Düşman
2009 53 Korku Dublör 7.0 159,377
2009 53 Komedi Dublör 5.8 126,390

Adamım Benim
2009 53 Komedi Dublör 7.0 175,871
2009 Komedi Dublör 7.4 13,083
2009 Dublör 5.8 454

Melekler ve Şeytanlar
2009 53 Gizem Dublör 6.7 234,545
2009 Komedi Dublör 7.9 2,868

Gerçek Masallar
2008 52 Komedi Dublör 6.1 77,141

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 52 Korku Dublör 5.0 5,392
2008 Dram Dublör    
2008 Dram Dublör 7.9 211,300
2008 Suç Dublör 8.1 141,709

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 52 Aksiyon Dublör 5.2 129,416

Şimdi Ya Da Asla
2007 51 Macera Dublör
Yönetmen Asistanı
7.4 200,013

Bitirim İkili 3
2007 51 Aksiyon Dublör 6.2 131,041

Aman Tanrım
2007 51 Komedi Dublör 5.4 122,121

Sıradışı
2007 51 Dram Dublör 5.9 65,662

Canavar Savaşları
2007 51 Aksiyon Dublör 3.6 21,827
2007 Komedi Dublör 7.6 22,157
2006 50 Belgesel Dublör    

Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi
2006 50 Komedi Çeşitli 7.3 314,398

Başıboş Afacanlar
2006 50 Macera Dublör 5.1 8,756

Koruyucu
2006 50 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
6.9 79,314

Barbekü
2006 50 Komedi Dublör 5.2 4,940

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Dublör 8.4 396,614
2005 49 Komedi Çeşitli 6.2 1,792
2005 49 Dram Dublör    

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu
Dublör
6.4 38,565

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 48 Animasyon Dublör 7.0 64,586

Gün Batarken
2004 48 Aksiyon Dublör 6.3 40,283

Mükemmel
2004 48 Komedi Dublör 6.4 69,577
2004 48 Aksiyon Dublör 4.4 35,288

Yakar Top
2004 48 Komedi Dublör 6.7 199,570
2004 Macera Dublör 8.4 420,260

Afili Aynasızlar
2004 48 Komedi Dublör 6.1 126,083

Kirli Utanç
2004 48 Komedi Dublör 5.1 11,025
2004 Dram Dublör 7.0 843
2004 48 Aksiyon Dublör    

Polly Gelince
2004 48 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 112,207
2003 47 Macera Dublör 6.9 57,708

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 47 Animasyon Dublör 5.7 27,067

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.9 95,866

Kuyu
2003 47 Macera Oyuncu
Dublör
7.1 63,704
2003 Komedi Dublör 7.9 14,131
2003 Komedi Oyuncu 6.9 1,685
2003 47 Aksiyon Dublör    
2003 Komedi Dublör 6.8 10,456

Kızıl Ejder
2002 46 Suç Dublör 7.2 217,103

Büyük Dalga
2002 46 Dram Dublör 5.6 27,278

Tek
2001 45 Aksiyon Dublör 5.9 82,054
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 156,293

Bitirim İkili 2
2001 45 Aksiyon Dublör 6.6 172,701
2001 Dram Dublör 7.4 3,968
2001 45 Gerilim Dublör 4.1 2,270
2001 45 Gerilim Dublör
Yönetmen Asistanı
4.8 381
2001 45 Aksiyon Dublör 6.1 274,061
2001 45 Komedi Dublör 5.2 335
2000 Komedi Dublör 8.7 75,693

Yedek Oyuncular
2000 44 Komedi Dublör 6.5 51,274
1999 Komedi Dublör 8.6 2,864
1999 43 Aksiyon Dublör    

Aşk Mektubu
1999 43 Dram Çeşitli 6.2 31,180
1998 42 Aksiyon Çeşitli 5.3 160,941

Cehennem Silahı 4
1998 42 Aksiyon Dublör 6.6 135,735

Küre
1998 42 Dram Dublör 6.1 88,022

Yıldız Çocuk
1997 41 Macera Dublör
Oyuncu
5.4 1,918

Batman ve Robin
1997 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.7 203,503
1996 Komedi Dublör 7.1 53,622
1996 40 Aksiyon Dublör    
1995 39 Dram Çeşitli 7.2 3,039
1995 39 Biyografi Oyuncu 6.4 1,808

Batman Daima
1995 39 Aksiyon Dublör 5.4 205,337
1994 38 Komedi Dublör 4.6 4,211

Gizli Dosyalar
1993 Dram Dublör 8.7 166,275
1993 37 Dram Çeşitli 6.3 2,217

Sıkı Atışlar 2
1993 37 Aksiyon Dublör 6.6 72,652
1992 36 Komedi Çeşitli 6.5 656

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 36 Macera Oyuncu
Dublör
4.7 34,534
1992 Komedi Dublör 5.3 8,520
1991 35 Dram Oyuncu 5.0 1,531
1990 34 Fantastik Çeşitli 6.3 9,958
1990 Korku Oyuncu
Dublör
5.3 967

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör
Oyuncu
5.2 20,820
1989 33 Aksiyon Oyuncu 5.0 25,084

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Dublör 8.6 75,003

Yıldız Adam
1984 28 Macera Oyuncu 7.0 36,000

Mavi Yıldırım
1983 27 Aksiyon Dublör 6.3 13,371

Richard Pryor: Sunset Strip\'te Canlı Performans
1982 26 Komedi Çeşitli    
1975 Komedi Dublör 8.1 35,939

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Dublör 5.2 4,802
1965 Dram Dublör 5.3 5,199
- Korku Dublör    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017