Giriş Kayıt
Alex Daniels

Alex Daniels (62)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Charles Alexander Daniels, 04 Mart 1956 Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Adamım Benim (2009), Korku Seansı 2 (2016), Bağlanmak Yok (2011), Bruno (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles Alexander Daniels
Doğum Tarihi: 04 Mart 1956
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baban Kim?
2017 61 Komedi Dublör 5.3 5,503
2017 61 Komedi Dublör 4.3 1,387
2017 61 Fantastik Dublör 5.1 10,458
2016 60 Korku Dublör 4.9 2,528
2016 60 Korku Dublör
Oyuncu
5.2 3,090

Korku Seansı 2
2016 60 Korku Dublör 7.4 164,910
2016 Game-Show Dublör 6.4 170

Grimsby Kardeşler
2016 60 Aksiyon Dublör 6.2 74,238

Çılgın İhtiyar
2016 60 Komedi Dublör 5.9 89,816
2016 Dram Dublör
Oyuncu
7.0 1,942
2015 59 Aksiyon Dublör 5.3 49,743
2015 Komedi Dublör 6.7 1,454
2015 59 Komedi Dublör 7.0 25,585

Sahte Sağdıç
2015 59 Komedi Dublör 6.7 63,068
2015 59 Komedi Dublör 5.4 48,832
2014 58 Korku Dublör 5.4 107,054
2014 58 Kısa Metraj Dublör 5.7 213
2014 Komedi Dublör 7.8 22,939
2014 Suç Dublör 7.5 8,854
2014 58 Komedi Dublör 5.8 81
2014 Komedi Dublör 8.2 18,563
2014 58 Aksiyon Dublör 6.4 330,876
2014 58 Komedi Dublör 5.5 11,790
2014 Dram Dublör 8.3 25,522
2014 Aksiyon Dublör 5.8 832
2013 57 Aksiyon Dublör 5.4 36,545

Aile Sırları
2013 57 Dram Dublör 7.2 75,713

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 57 Macera Dublör 7.3 262,280
2013 Aksiyon Dublör 7.5 169,319
2013 57 Dram Dublör 6.9 14

İntikam Benim
2013 57 Aksiyon Dublör 6.5 59,186

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 57 Komedi Dublör 5.9 65,084

Suç Çetesi
2013 57 Aksiyon Dublör 6.7 188,399
2013 Belgesel Dublör 8.8 10,445
2013 Reality-TV Dublör 6.8 890

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 56 Komedi Dublör 6.6 40,953

Diktatör
2012 56 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.4 236,168
2012 Müzik Dublör 7.3 176

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 56 Aksiyon Dublör 5.8 77,128
2011 55 Aksiyon Dublör 4.2 218

İntikamın Bedeli
2011 55 Aksiyon Dublör 6.2 41,277

Gül Konağının Laneti
2011 55 Korku Dublör 4.6 2,752

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 55 Komedi Dublör 7.2 63,152
2011 55 Komedi Dublör 6.1 55,422

Bağlanmak Yok
2011 55 Komedi Dublör 6.2 187,321
2011 Aksiyon Dublör 7.1 2,341
2011 Komedi Dublör 4.8 1,255

Pirana 3D
2010 54 Komedi Dublör 5.5 78,159

Çılgın Köpek
2010 54 Komedi Dublör 4.2 12,525
2009 53 Aksiyon Dublör 5.8 312,016

Evdeki Düşman
2009 53 Korku Dublör 7.0 164,007
2009 53 Komedi Dublör 5.8 128,300

Adamım Benim
2009 53 Komedi Dublör 7.0 178,684
2009 Komedi Dublör 7.4 13,342
2009 Dublör 5.8 454

Melekler ve Şeytanlar
2009 53 Gizem Dublör 6.7 239,777
2009 Komedi Dublör 7.9 2,868

Gerçek Masallar
2008 52 Komedi Dublör 6.1 78,536

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 52 Korku Dublör 5.0 5,392
2008 Dram Dublör    
2008 Dram Dublör 7.9 213,406
2008 Suç Dublör 8.1 144,642

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 52 Aksiyon Dublör 5.2 132,161

Şimdi Ya Da Asla
2007 51 Macera Dublör
Yönetmen Asistanı
7.4 204,075

Bitirim İkili 3
2007 51 Aksiyon Dublör 6.2 133,515

Aman Tanrım
2007 51 Komedi Dublör 5.4 124,573

Sıradışı
2007 51 Dram Dublör 5.9 66,686

Canavar Savaşları
2007 51 Aksiyon Dublör 3.6 21,827
2007 Komedi Dublör 7.6 22,302
2006 50 Belgesel Dublör    

Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi
2006 50 Komedi Çeşitli 7.3 319,363

Başıboş Afacanlar
2006 50 Macera Dublör 5.1 8,756

Koruyucu
2006 50 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
6.9 80,371

Barbekü
2006 50 Komedi Dublör 5.2 4,940

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Dublör 8.4 405,686
2005 49 Komedi Çeşitli 6.2 1,792
2005 Dram Dublör 7.9 2,070

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu
Dublör
6.4 39,153

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 48 Animasyon Dublör 7.0 66,392

Gün Batarken
2004 48 Aksiyon Dublör 6.3 40,692

Mükemmel
2004 48 Komedi Dublör 6.4 70,722
2004 48 Aksiyon Dublör 4.5 36,014

Yakar Top
2004 48 Komedi Dublör 6.7 203,403
2004 Macera Dublör 8.4 429,252

Afili Aynasızlar
2004 48 Komedi Dublör 6.1 127,635

Kirli Utanç
2004 48 Komedi Dublör 5.1 11,240
2004 Dram Dublör 7.0 843
2004 48 Aksiyon Dublör    

Polly Gelince
2004 48 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 114,118
2003 47 Macera Dublör 6.9 58,718

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 47 Animasyon Dublör 5.7 27,969

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.9 98,731

Kuyu
2003 47 Macera Oyuncu
Dublör
7.1 65,682
2003 Komedi Dublör 7.9 14,401
2003 Komedi Oyuncu 6.9 1,685
2003 Aksiyon Dublör 4.1 1,778
2003 Komedi Dublör 6.8 10,980

Kızıl Ejder
2002 46 Suç Dublör 7.2 220,932

Büyük Dalga
2002 46 Dram Dublör 5.6 27,593

Tek
2001 45 Aksiyon Dublör 5.9 82,940
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 158,365

Bitirim İkili 2
2001 45 Aksiyon Dublör 6.6 175,796
2001 Dram Dublör 7.4 4,069
2001 45 Gerilim Dublör 4.1 2,270
2001 45 Gerilim Dublör
Yönetmen Asistanı
4.8 381
2001 45 Aksiyon Dublör 6.1 280,075
2001 45 Komedi Dublör 5.2 335
2000 Komedi Dublör 8.7 78,873

Yedek Oyuncular
2000 44 Komedi Dublör 6.5 52,126
1999 Komedi Dublör 8.6 2,864
1999 43 Aksiyon Dublör    

Aşk Mektubu
1999 43 Dram Çeşitli 6.2 31,854
1998 42 Aksiyon Çeşitli 5.3 163,490

Cehennem Silahı 4
1998 42 Aksiyon Dublör 6.6 138,036

Küre
1998 42 Dram Dublör 6.1 89,484

Yıldız Çocuk
1997 41 Macera Dublör
Oyuncu
5.4 1,918

Batman ve Robin
1997 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.7 207,457
1996 Komedi Dublör 7.1 54,440
1996 40 Aksiyon Dublör    
1995 39 Dram Çeşitli 7.2 3,039
1995 39 Biyografi Oyuncu 6.4 1,808

Batman Daima
1995 39 Aksiyon Dublör 5.4 209,685
1994 38 Komedi Dublör 4.6 4,211

Gizli Dosyalar
1993 Dram Dublör 8.7 173,143
1993 37 Dram Çeşitli 6.3 2,217

Sıkı Atışlar 2
1993 37 Aksiyon Dublör 6.6 74,364
1992 36 Komedi Çeşitli 6.5 656

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 36 Macera Oyuncu
Dublör
4.8 35,437
1992 Komedi Dublör 5.3 8,520
1991 35 Dram Oyuncu 5.0 1,531
1990 34 Fantastik Çeşitli 6.3 9,958
1990 Korku Oyuncu
Dublör
5.3 967

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör
Oyuncu
5.2 21,289
1989 33 Aksiyon Oyuncu 5.0 25,583

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Dublör 8.6 78,456

Yıldız Adam
1984 28 Macera Oyuncu 7.0 36,901

Mavi Yıldırım
1983 27 Aksiyon Dublör 6.4 13,610

Richard Pryor: Sunset Strip\'te Canlı Performans
1982 26 Komedi Çeşitli    
1975 Komedi Dublör 8.1 36,793

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Dublör 5.2 4,906
1965 Dram Dublör 5.3 5,308
- Korku Dublör    
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,657) Hostiles (3,024) Maze Runner: The Death Cure (2,616) Wildling (2,463) Red Sparrow (1,655) 12 Strong (1,606) The Commuter (1,070) Peter Rabbit (590) A Quiet Place (575) The Post (528)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,611) The Terror (4,590) Legion (2,005) The Flash (1,760) Supernatural (1,584) The Big Bang Theory (1,550) Vikings (1,500) Lucifer (1,489) The Crossing (1,427) Fear the Walking Dead (1,385)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018