Giriş Kayıt
Alex Daniels

Alex Daniels (62)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Charles Alexander Daniels, 04 Mart 1956 Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Adamım Benim (2009), Korku Seansı 2 (2016), Bağlanmak Yok (2011), Bruno (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles Alexander Daniels
Doğum Tarihi: 04 Mart 1956
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baban Kim?
2017 61 Komedi Dublör 4.9 2,030
2017 61 Komedi Dublör 4.3 1,314
2017 61 Fantastik Dublör 5.1 9,477
2016 60 Korku Dublör 5.0 2,073
2016 60 Korku Dublör
Oyuncu
5.2 2,836

Korku Seansı 2
2016 60 Korku Dublör 7.4 161,687
2016 Game-Show Dublör 6.4 170

Grimsby Kardeşler
2016 60 Aksiyon Dublör 6.2 72,265

Çılgın İhtiyar
2016 60 Komedi Dublör 5.9 88,125
2016 Dram Dublör
Oyuncu
7.0 1,942
2015 59 Aksiyon Dublör 5.3 48,952
2015 Komedi Dublör 6.7 1,454
2015 59 Komedi Dublör 7.0 25,430

Sahte Sağdıç
2015 59 Komedi Dublör 6.7 62,149
2015 59 Komedi Dublör 5.4 48,302
2014 58 Korku Dublör 5.4 105,603
2014 58 Kısa Metraj Dublör 5.7 213
2014 Komedi Dublör 7.8 22,100
2014 Suç Dublör 7.5 8,717
2014 58 Komedi Dublör 5.8 81
2014 Komedi Dublör 8.2 18,316
2014 58 Aksiyon Dublör 6.4 328,798
2014 58 Komedi Dublör 5.5 11,653
2014 Dram Dublör 8.3 24,459
2014 Aksiyon Dublör 5.8 832
2013 57 Aksiyon Dublör 5.4 36,545

Aile Sırları
2013 57 Dram Dublör 7.2 75,016

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 57 Macera Dublör 7.3 260,459
2013 Aksiyon Dublör 7.5 166,711
2013 57 Dram Dublör 6.9 14

İntikam Benim
2013 57 Aksiyon Dublör 6.5 58,818

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 57 Komedi Dublör 5.9 64,715

Suç Çetesi
2013 57 Aksiyon Dublör 6.7 187,380
2013 Belgesel Dublör 8.8 10,089
2013 Reality-TV Dublör 6.8 890

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 56 Komedi Dublör 6.6 40,692

Diktatör
2012 56 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.4 234,497
2012 Müzik Dublör 7.3 176

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 56 Aksiyon Dublör 5.8 75,846
2011 55 Aksiyon Dublör 4.2 218

İntikamın Bedeli
2011 55 Aksiyon Dublör 6.2 41,277

Gül Konağının Laneti
2011 55 Korku Dublör 4.6 2,752

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 55 Komedi Dublör 7.2 63,152
2011 55 Komedi Dublör 6.1 54,965

Bağlanmak Yok
2011 55 Komedi Dublör 6.2 185,859
2011 Aksiyon Dublör 7.1 2,341
2011 Komedi Dublör 4.8 1,255

Pirana 3D
2010 54 Komedi Dublör 5.5 77,679

Çılgın Köpek
2010 54 Komedi Dublör 4.2 12,383
2009 53 Aksiyon Dublör 5.8 309,724

Evdeki Düşman
2009 53 Korku Dublör 7.0 162,359
2009 53 Komedi Dublör 5.8 127,608

Adamım Benim
2009 53 Komedi Dublör 7.0 177,678
2009 Komedi Dublör 7.4 13,083
2009 Dublör 5.8 454

Melekler ve Şeytanlar
2009 53 Gizem Dublör 6.7 238,016
2009 Komedi Dublör 7.9 2,868

Gerçek Masallar
2008 52 Komedi Dublör 6.1 78,014

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 52 Korku Dublör 5.0 5,392
2008 Dram Dublör    
2008 Dram Dublör 7.9 212,685
2008 Suç Dublör 8.1 143,654

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 52 Aksiyon Dublör 5.2 131,053

Şimdi Ya Da Asla
2007 51 Macera Dublör
Yönetmen Asistanı
7.4 202,619

Bitirim İkili 3
2007 51 Aksiyon Dublör 6.2 132,590

Aman Tanrım
2007 51 Komedi Dublör 5.4 123,536

Sıradışı
2007 51 Dram Dublör 5.9 66,181

Canavar Savaşları
2007 51 Aksiyon Dublör 3.6 21,827
2007 Komedi Dublör 7.6 22,250
2006 50 Belgesel Dublör    

Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi
2006 50 Komedi Çeşitli 7.3 317,536

Başıboş Afacanlar
2006 50 Macera Dublör 5.1 8,756

Koruyucu
2006 50 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
6.9 80,008

Barbekü
2006 50 Komedi Dublör 5.2 4,940

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Dublör 8.4 402,423
2005 49 Komedi Çeşitli 6.2 1,792
2005 Dram Dublör 7.9 2,070

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu
Dublör
6.4 38,954

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 48 Animasyon Dublör 7.0 65,725

Gün Batarken
2004 48 Aksiyon Dublör 6.3 40,623

Mükemmel
2004 48 Komedi Dublör 6.4 70,239
2004 48 Aksiyon Dublör 4.4 35,750

Yakar Top
2004 48 Komedi Dublör 6.7 202,079
2004 Macera Dublör 8.4 425,877

Afili Aynasızlar
2004 48 Komedi Dublör 6.1 127,052

Kirli Utanç
2004 48 Komedi Dublör 5.1 11,240
2004 Dram Dublör 7.0 843
2004 48 Aksiyon Dublör    

Polly Gelince
2004 48 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 113,340
2003 47 Macera Dublör 6.9 58,343

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 47 Animasyon Dublör 5.7 27,104

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.9 97,723

Kuyu
2003 47 Macera Oyuncu
Dublör
7.1 64,986
2003 Komedi Dublör 7.9 14,284
2003 Komedi Oyuncu 6.9 1,685
2003 Aksiyon Dublör 4.1 1,778
2003 Komedi Dublör 6.8 10,713

Kızıl Ejder
2002 46 Suç Dublör 7.2 219,592

Büyük Dalga
2002 46 Dram Dublör 5.6 27,493

Tek
2001 45 Aksiyon Dublör 5.9 82,518
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 157,226

Bitirim İkili 2
2001 45 Aksiyon Dublör 6.6 174,568
2001 Dram Dublör 7.4 4,039
2001 45 Gerilim Dublör 4.1 2,270
2001 45 Gerilim Dublör
Yönetmen Asistanı
4.8 381
2001 45 Aksiyon Dublör 6.1 278,136
2001 45 Komedi Dublör 5.2 335
2000 Komedi Dublör 8.7 77,939

Yedek Oyuncular
2000 44 Komedi Dublör 6.5 51,809
1999 Komedi Dublör 8.6 2,864
1999 43 Aksiyon Dublör    

Aşk Mektubu
1999 43 Dram Çeşitli 6.2 31,180
1998 42 Aksiyon Çeşitli 5.3 162,555

Cehennem Silahı 4
1998 42 Aksiyon Dublör 6.6 137,259

Küre
1998 42 Dram Dublör 6.1 88,944

Yıldız Çocuk
1997 41 Macera Dublör
Oyuncu
5.4 1,918

Batman ve Robin
1997 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.7 206,148
1996 Komedi Dublör 7.1 54,144
1996 40 Aksiyon Dublör    
1995 39 Dram Çeşitli 7.2 3,039
1995 39 Biyografi Oyuncu 6.4 1,808

Batman Daima
1995 39 Aksiyon Dublör 5.4 208,232
1994 38 Komedi Dublör 4.6 4,211

Gizli Dosyalar
1993 Dram Dublör 8.7 170,774
1993 37 Dram Çeşitli 6.3 2,217

Sıkı Atışlar 2
1993 37 Aksiyon Dublör 6.6 73,791
1992 36 Komedi Çeşitli 6.5 656

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 36 Macera Oyuncu
Dublör
4.7 35,062
1992 Komedi Dublör 5.3 8,520
1991 35 Dram Oyuncu 5.0 1,531
1990 34 Fantastik Çeşitli 6.3 9,958
1990 Korku Oyuncu
Dublör
5.3 967

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör
Oyuncu
5.2 21,116
1989 33 Aksiyon Oyuncu 5.0 25,422

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Dublör 8.6 77,332

Yıldız Adam
1984 28 Macera Oyuncu 7.0 36,554

Mavi Yıldırım
1983 27 Aksiyon Dublör 6.4 13,610

Richard Pryor: Sunset Strip\'te Canlı Performans
1982 26 Komedi Çeşitli    
1975 Komedi Dublör 8.1 36,468

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Dublör 5.2 4,873
1965 Dram Dublör 5.3 5,270
- Korku Dublör    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,065) Vikings (2,399) Black Mirror (2,153) Counterpart (1,994) Bron/Broen (1,755) Legends of Tomorrow (1,386) Supernatural (1,131) Altered Carbon (989) The Alienist (985) Blindspot (888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018