Giriş Kayıt
Alex Daniels

Alex Daniels (61)


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Charles Alexander Daniels, 04 Mart 1956 Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu dublör, oyuncu, yönetmen asistanı. Adamım Benim (2009), Bağlanmak Yok (2011), Korku Seansı 2 (2016), Bruno (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charles Alexander Daniels
Doğum Tarihi: 04 Mart 1956
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.89 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 61 Fantastik Dublör 4.7 1,341
2017 Dram Dublör    
2016 60 Korku Dublör 5.0 1,848

Baban Kim?
2016 60 Komedi Dublör    
2016 60 Korku Oyuncu
Dublör
5.3 1,729

Korku Seansı 2
2016 60 Korku Dublör 7.4 143,272
2016 Game-Show Dublör 6.5 137

Grimsby Kardeşler
2016 60 Aksiyon Dublör 6.2 65,381

Çılgın İhtiyar
2016 60 Komedi Dublör 6.0 78,657
2016 Dram Dublör
Oyuncu
7.0 1,942
2015 59 Aksiyon Dublör 5.3 45,585
2015 Komedi Dublör 6.7 1,454
2015 59 Komedi Dublör 7.0 24,173

Sahte Sağdıç
2015 59 Komedi Dublör 6.7 59,808
2015 59 Komedi Dublör 5.4 45,942
2014 58 Korku Dublör 5.4 93,208
2014 58 Kısa Metraj Dublör 5.8 188
2014 Komedi Dublör 7.8 19,408
2014 Suç Dublör 7.5 8,126
2014 58 Komedi Dublör 5.8 81
2014 Komedi Dublör 8.2 16,561
2014 58 Aksiyon Dublör 6.4 321,151
2014 58 Komedi Dublör 5.4 11,320
2014 Dram Dublör 8.3 22,283
2014 Aksiyon Dublör 5.8 832
2013 57 Aksiyon Dublör 5.4 36,538

Aile Sırları
2013 57 Dram Dublör 7.2 72,648

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 57 Macera Dublör 7.3 252,219
2013 Aksiyon Dublör 7.5 157,859
2013 57 Dram Dublör    

İntikam Benim
2013 57 Aksiyon Dublör 6.5 57,294

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 57 Komedi Dublör 5.9 63,235

Suç Çetesi
2013 57 Aksiyon Dublör 6.7 182,757
2013 Belgesel Dublör 8.8 8,045
2013 Reality-TV Dublör 6.8 890

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 56 Komedi Dublör 6.6 39,603

Diktatör
2012 56 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
6.4 227,542
2012 56 Dublör    

Gizemli Adaya Yolculuk
2012 56 Aksiyon Dublör 5.8 72,754
2011 55 Aksiyon Dublör 4.2 218

İntikamın Bedeli
2011 55 Aksiyon Dublör 6.2 40,420

Gül Konağının Laneti
2011 55 Korku Dublör 4.6 2,752

Tanrı Amerika'yı Korusun
2011 55 Komedi Dublör 7.2 62,761
2011 55 Komedi Dublör 6.1 52,926

Bağlanmak Yok
2011 55 Komedi Dublör 6.2 180,002
2011 Aksiyon Dublör 7.1 2,341
2011 Komedi Dublör 4.8 1,255

Pirana 3D
2010 54 Komedi Dublör 5.5 75,885

Çılgın Köpek
2010 54 Komedi Dublör 4.2 11,459
2009 53 Aksiyon Dublör 5.8 300,801

Evdeki Düşman
2009 53 Korku Dublör 7.0 155,270
2009 53 Komedi Dublör 5.8 124,907

Adamım Benim
2009 53 Komedi Dublör 7.0 173,473
2009 Komedi Dublör 7.4 12,948
2009 53 Dublör    

Melekler ve Şeytanlar
2009 53 Gizem Dublör 6.7 230,127
2009 Komedi Dublör 7.9 2,868

Gerçek Masallar
2008 52 Komedi Dublör 6.1 76,060

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 52 Korku Dublör 5.0 5,392
2008 Dram Dublör    
2008 Dram Dublör 7.9 209,480
2008 Suç Dublör 8.1 139,446

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 52 Aksiyon Dublör 5.2 126,938

Şimdi Ya Da Asla
2007 51 Macera Dublör
Yönetmen Asistanı
7.4 196,424

Bitirim İkili 3
2007 51 Aksiyon Dublör 6.2 128,697

Aman Tanrım
2007 51 Komedi Dublör 5.4 120,489

Sıradışı
2007 51 Dram Dublör 5.9 64,915

Canavar Savaşları
2007 51 Aksiyon Dublör 3.6 21,827
2007 Komedi Dublör 7.6 22,022
2006 50 Belgesel Dublör    

Borat: Şanlı Kazakistan Milletinin Çıkarlarını Arttırmak İçin Amerikan Kültürünün İncelenmesi
2006 50 Komedi Çeşitli 7.3 310,317

Başıboş Afacanlar
2006 50 Macera Dublör 5.1 8,756

Koruyucu
2006 50 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
6.9 78,348

Barbekü
2006 50 Komedi Dublör 5.2 4,940

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Dublör 8.4 387,087
2005 49 Komedi Çeşitli 6.2 1,792
2005 49 Dram Dublör    
2005 Dram Dublör    

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Oyuncu
Dublör
6.4 38,068

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 48 Animasyon Dublör 7.0 63,273

Gün Batarken
2004 48 Aksiyon Dublör 6.3 39,733

Mükemmel
2004 48 Komedi Dublör 6.4 68,748
2004 48 Aksiyon Dublör 4.4 34,784

Yakar Top
2004 48 Komedi Dublör 6.7 196,468
2004 Macera Dublör 8.4 411,029

Afili Aynasızlar
2004 48 Komedi Dublör 6.1 124,967

Kirli Utanç
2004 48 Komedi Dublör 5.1 11,025
2004 48 Aksiyon Dublör    

Polly Gelince
2004 48 Komedi Dublör
Yönetmen Asistanı
5.9 111,054
2003 47 Macera Dublör 6.9 56,967

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 47 Animasyon Dublör 5.7 26,458

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Dublör 7.9 93,746

Kuyu
2003 47 Macera Oyuncu
Dublör
7.1 62,114
2003 Komedi Dublör 7.9 13,948
2003 Komedi Oyuncu 6.9 1,685
2003 47 Aksiyon Dublör    
2003 Komedi Dublör 6.9 9,881

Kızıl Ejder
2002 46 Suç Dublör 7.2 214,080

Büyük Dalga
2002 46 Dram Dublör 5.6 26,995

Tek
2001 45 Aksiyon Dublör 5.9 80,943
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 155,057

Bitirim İkili 2
2001 45 Aksiyon Dublör 6.6 169,872
2001 Dram Dublör 7.4 3,902
2001 45 Gerilim Dublör 4.1 2,270
2001 45 Gerilim Dublör
Yönetmen Asistanı
4.8 381
2001 45 Aksiyon Dublör 6.1 269,817
2001 45 Komedi Dublör 5.2 335
2000 Komedi Dublör 8.7 72,529

Yedek Oyuncular
2000 44 Komedi Dublör 6.5 50,553
1999 Komedi Dublör 8.6 2,864
1999 43 Aksiyon Dublör    

Aşk Mektubu
1999 43 Dram Çeşitli 6.2 30,731
1998 42 Aksiyon Çeşitli 5.3 158,777

Cehennem Silahı 4
1998 42 Aksiyon Dublör 6.6 133,962

Küre
1998 42 Dram Dublör 6.0 86,528

Yıldız Çocuk
1997 41 Macera Dublör
Oyuncu
5.4 1,918

Batman ve Robin
1997 41 Aksiyon Oyuncu
Dublör
3.7 200,575
1996 Komedi Dublör 7.1 53,011
1996 40 Aksiyon Dublör    
1995 39 Dram Çeşitli 7.2 3,039
1995 39 Biyografi Oyuncu 6.4 1,808

Batman Daima
1995 39 Aksiyon Dublör 5.4 202,080
1994 38 Komedi Dublör 4.6 4,211

Gizli Dosyalar
1993 Dram Dublör 8.7 162,257
1993 37 Dram Çeşitli 6.3 2,217

Sıkı Atışlar 2
1993 37 Aksiyon Dublör 6.6 71,505
1992 36 Komedi Çeşitli 6.5 656

Eyvah Çocuk Büyüdü
1992 36 Macera Oyuncu
Dublör
4.7 33,824
1992 Komedi Dublör 5.3 8,520
1991 35 Dram Oyuncu 5.0 1,531
1990 34 Fantastik Çeşitli 6.3 9,799
1990 Korku Oyuncu
Dublör
5.3 967

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör
Oyuncu
5.2 20,218
1989 33 Aksiyon Oyuncu 5.0 24,724

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Dublör 8.6 72,193

Yıldız Adam
1984 28 Macera Oyuncu 7.0 35,288

Mavi Yıldırım
1983 27 Aksiyon Dublör 6.3 12,999

Richard Pryor: Sunset Strip\'te Canlı Performans
1982 26 Komedi Çeşitli    
1975 Komedi Dublör 8.1 35,282

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Dublör 5.2 4,704
1965 Dram Dublör 5.3 5,102
- Korku Dublör    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017