Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kevin Daniels

Kevin Daniels (40)


Oyuncu

Kevin Dwight Daniels Jr., 09 Aralık 1976 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu. Sirens (2014), (2009) Modern Family (2009), (2004) Ekip 49 (2004), (2011) Eski Eş (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Dwight Daniels Jr.
Doğum Tarihi: 09 Aralık 1976
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin Daniels Jr.
Takma İsmi: KD
Burcu: Yay
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 40 Korku Oyuncu 5.3 403
2016 40 Komedi Oyuncu 4.6 51
2014 38 Aile Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 7.8 4,633
2013 37 Suç Oyuncu 4.7 1,187
2013 37 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,685
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 296

Eski Eş
2011 Komedi Oyuncu 6.8 4,324
2011 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,484
2009 Komedi Oyuncu 8.5 257,603
2007 31 Komedi Oyuncu 4.8 447
2006 30 Dram Oyuncu 4.9 2,504

Ada
2005 29 Aksiyon Oyuncu 6.9 268,146
2005 29 Dram Oyuncu    

Ekip 49
2004 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 49,260

Hollywood Polisleri
2003 27 Aksiyon Oyuncu 5.3 31,797

Büyülü Çift
2001 25 Komedi Oyuncu 6.4 66,357
1997 Animasyon Oyuncu 8.0 19,274
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,760
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017