Giriş Kayıt
Kevin Daniels

Kevin Daniels (40)


Oyuncu

Kevin Dwight Daniels Jr., 09 Aralık 1976 San Diego, California, ABD doğumlu oyuncu. Sirens (2014), The Watcher (2016), (2009) Modern Family (2009), (2004) Ekip 49 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kevin Dwight Daniels Jr.
Doğum Tarihi: 09 Aralık 1976
Doğum Yeri: San Diego, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin Daniels Jr.
Takma İsmi: KD
Burcu: Yay
Boyu: 1.96 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 40 Korku Oyuncu 5.4 1,005
2016 40 Komedi Oyuncu 4.6 51
2014 38 Aile Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 7.8 4,696
2013 37 Suç Oyuncu 4.7 1,187
2013 37 Aksiyon Oyuncu 5.2 4,703
2013 Aksiyon Oyuncu 7.0 296

Eski Eş
2011 Komedi Oyuncu 6.8 4,339
2011 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,484
2009 Komedi Oyuncu 8.5 260,996
2007 31 Komedi Oyuncu 4.8 447
2006 30 Dram Oyuncu 4.9 2,504

Ada
2005 29 Aksiyon Oyuncu 6.9 269,517
2005 29 Dram Oyuncu    

Ekip 49
2004 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 49,260

Hollywood Polisleri
2003 27 Aksiyon Oyuncu 5.3 31,797

Büyülü Çift
2001 25 Komedi Oyuncu 6.4 66,780
1997 Animasyon Oyuncu 8.0 19,401
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,903
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,761) Passengers (5,165) Doctor Strange (4,126) Allied (2,948) Split (2,520) Arrival (2,461) xXx: Return of Xander Cage (2,333) Forushande (2,181) Moana (1,915)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,398) Arrow (4,719) Taboo (4,674) Legion (4,608) Vikings (3,841) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,338) Black Sails (3,231) Blindspot (3,230) Supernatural (3,187) Suits (3,133)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017