Giriş Kayıt
Gaetano Daniele

Gaetano Daniele


Yapımcı

Gaetano Daniele, yapımcı. Postacı (1994), Aslı Gibidir (2010), Non ci resta che piangere (1984), Yaşasın Özgürlük (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Yapımcı    
2014 Komedi Yapımcı 5.8 156
2013 Komedi Yapımcı 6.3 468
2013 Suç Yapımcı 5.8 229

Yaşasın Özgürlük
2013 Komedi Yapımcı 7.1 3,083
2012 Dram Yapımcı 6.4 213
2011 Dram Yapımcı 6.1 336
2011 Komedi Yapımcı 6.3 1,402

Aslı Gibidir
2010 Dram Yapımcı 7.2 14,831
2009 Biyografi Yapımcı 7.2 645

Görünmez Çocuklar
2005 Dram Yapımcı 7.6 3,288

Postacı
1994 Biyografi Yapımcı 7.8 26,513
1991 Komedi Yapımcı 6.8 640
1987 Komedi Yapımcı 6.9 333
1984 Komedi Yapımcı 7.8 3,964
1983 Komedi Yapımcı 7.3 555
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,078) Stronger (4,056) Dunkirk (3,032) Loving Vincent (1,890) American Made (1,615) It (1,582) Flatliners (1,564) Kingsman: The Golden Circle (1,441) Mother! (1,328) The Foreigner (742)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,948) Mr. Robot (6,567) Shameless (5,590) Game of Thrones (3,235) Manhunt: Unabomber (2,740) Peaky Blinders (2,649) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,269) Supernatural (1,159)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017