Giriş Kayıt
Clemence Dane

Clemence Dane (77)


Senarist

Winifred Ashton, 21 Şubat 1888 Blackheath, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist. Anna Karenina (1935), Murder! (1930), Fire Over England (1937), A Bill of Divorcement (1932) gibi yapımlarla biliniyor.28 Mart 1965 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Winifred Ashton
Doğum Tarihi: 21 Şubat 1888
Ölüm Tarihi: 28 Mart 1965
Doğum Yeri: Blackheath, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1947 59 Macera Senarist 6.7 336
1937 49 Macera Senarist 6.7 1,190
1935 47 Dram Senarist 7.1 3,934
1935 47 Dram Senarist 6.3 519
1932 44 Dram Senarist 6.6 1,090
1931 43 Gizem Senarist 6.0 377
1930 42 Suç Senarist 6.4 4,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017