Giriş Kayıt
Tom Danaher

Tom Danaher (90)


Oyuncu

Tom Danaher, 02 Mayıs 1924 doğumlu oyuncu. (1995) James Bond: Altın Göz (1995), (1987) Güneş İmparatorluğu (1987), (1993) Dağcı (1993), (1997) İspanyol Mahkum (1997) gibi yapımlarla biliniyor.12 Eylül 2014 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1924
Ölüm Tarihi: 12 Eylül 2014
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İspanyol Mahkum
1997 73 Dram Çeşitli 7.3 18,835

James Bond: Altın Göz
1995 71 Aksiyon Çeşitli 7.2 209,898
1995 71 Macera Çeşitli 6.5 489

Dağcı
1993 69 Aksiyon Çeşitli 6.4 103,064
1990 66 Aksiyon Çeşitli 5.7 22,599

Beyaz Avcı Kara Yürek
1990 66 Macera Çeşitli 6.7 8,791

Güneş İmparatorluğu
1987 63 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.8 96,788
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017