Giriş Kayıt
Archie R. Dalzell

Archie R. Dalzell (58)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Archible Ribble Dalzell, 13 Eylül 1911 Youngstown, Ohio, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu. Korkak Kahraman (1948), I Shot Jesse James (1949), Confessions of a Nazi Spy (1939), İntikam Oku (1953) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Archible Ribble Dalzell
Doğum Tarihi: 13 Eylül 1911
Doğum Yeri: Youngstown, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: A. Dalzell | Arch R. Dalzell | Archie Dalzell | Ar
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Dram Görüntü Yönetmeni 6.6 890
1977 Macera Görüntü Yönetmeni 6.6 5,141

Aşk Gemisi
1977 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.1 6,833
1976 Dram Görüntü Yönetmeni    
1976 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
1971 Korku Görüntü Yönetmeni    

Trip
1967 56 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 3,383

Apaçi Tüfekleri
1964 53 Western Görüntü Yönetmeni 6.2 240

Addams Ailesi
1964 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 10,680
1962 51 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 1,253

Küçük Korku Dükkanı
1960 49 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 13,827
1959 Western Görüntü Yönetmeni 7.9 256
1957 Western Görüntü Yönetmeni 8.0 85
1957 Western Görüntü Yönetmeni 7.9 373
1956 45 Western Kameraman    

İntikam Oku
1953 42 Dram Kameraman 6.2 797

Sunset Bulvarı
1950 39 Dram Oyuncu 8.5 166,865
1950 39 Suç Kameraman 5.3 44
1950 39 Suç Kameraman 5.9 61
1950 39 Aksiyon Kameraman 1.8 521
1949 38 Suç Kameraman 5.7 72
1949 38 Dram Kameraman 5.4 25

Laredo Sokakları
1949 38 Western Kameraman 6.8 363
1949 38 Komedi Kameraman 6.7 1,853
1949 38 Dram Kameraman 6.9 1,484

Korkak Kahraman
1948 37 Komedi Kameraman 7.0 2,818

Mağlup Edilemeyenler
1947 36 Macera Kameraman 7.2 1,367
1947 36 Romantik Kameraman 6.2 532
1946 35 Romantik Kameraman 6.5 699
1939 28 Dram Kameraman 6.8 1,206
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018