Giriş Kayıt
Nancy Daly

Nancy Daly


Oyuncu

Nancy Daly, oyuncu. Sürüsüne Bereket 2 (2005) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 4.5 291
2017 Suç Oyuncu 5.6 23,437
2016 Komedi Oyuncu 8.1 37
2015 Gerilim Oyuncu 5.0 58
2015 Aksiyon Oyuncu 1.5 242
2013 Dram Oyuncu    

Sürüsüne Bereket 2
2005 Macera Oyuncu 5.5 48,209
1998 Dram Oyuncu 6.0 123
1997 Dram Oyuncu 6.7 2,689
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018