Giriş Kayıt
Robert Dalva

Robert Dalva (74)


Editör, Kameraman, Editör, Yönetmen

Robert Dalva, 14 Nisan 1942 New York City, New York, ABD doğumlu editör, kameraman, editör, yönetmen. İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (2011), Jumanji (1995), Jurassic Park III (2001), Ekim Düşü (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Nisan 1942
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob Dalva
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Kargo
2016 74 Aksiyon Editör 4.6 4,716

Soygun
2015 73 Aksiyon Editör 6.1 19,066
2013 71 Biyografi Editör 6.2 32,164
2013 71 Gerilim Editör 6.2 4,649
2012 70 Dram Editör 5.1 1,110

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 69 Aksiyon Editör 6.9 535,128

Aşk Nehri
2010 68 Dram Editorial Department
Editör
5.9 2,437
2008 66 Biyografi Kameraman 7.6 141,000
2008 66 Dram Editör 5.9 598
2005 63 Biyografi Editör 7.3 5,503
2004 62 Aksiyon Editör 6.7 69,311
2001 59 Aksiyon Editör 5.9 228,979

Ekim Düşü
1999 57 Biyografi Editör 7.8 66,732
1995 53 Macera Editör 6.9 218,977
1993 51 Dram Editorial Department 7.6 12,621

İçimizdeki Şeytan
1992 50 Suç Editör 6.0 10,141

Güllerin Savaşı
1989 47 Komedi Kameraman 6.8 39,307
1989 47 Dram Kameraman 6.7 3,408
1985 43 Dram Editör 6.0 137
1983 41 Macera Yönetmen 5.9 1,580

Siyah Kısrak
1979 37 Macera Kameraman
Editör
7.4 9,028

Yıldız Savaşları Bölüm IV: Yeni Bir Umut
1977 35 Aksiyon Kameraman 8.7 959,156
1969 27 Komedi Editör 5.9 216
1966 24 Komedi Kameraman 4.9 676
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017