Giriş Kayıt
Kim Dalum

Kim Dalum


Sesler

Kim Dalum, sesler. Başka Bir Aşk Hikayesi (2007), Güzel Ülke (2004), Aşkın Gerçeği (2005), The Last of the High Kings (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Papkasseshow
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sesler    
2015 Komedi Sesler 5.1 163
2014 Macera Sesler 5.3 159
2014 Dram Sesler 6.7 610
2013 Komedi Sesler 7.0 745
2013 Komedi Sesler 6.0 1,109
2012 Biyografi Sesler 6.4 997
2012 Animasyon Sesler 4.4 510
2011 Komedi Sesler 5.2 183

Köprü
2011 Suç Sesler 8.6 36,066
2010 Animasyon Sesler 4.7 529

Fırtına Köpek
2009 Dram Sesler 6.9 1,111
2009 Komedi Sesler 5.6 229

Niko: Yıldızlara Yolculuk
2008 Animasyon Sesler 6.2 2,438

Dansçılar
2008 Dram Sesler 5.9 326
2008 Aile Sesler 4.0 110
2008 Suç Sesler 6.4 386

Sihirli Oyuncakçı
2007 Komedi Sesler 6.2 37,332

Dövüşcü
2007 Aksiyon Sesler 6.6 1,287

Karla'nın Dünyası
2007 Komedi Sesler 5.5 132
2007 Dram Sesler 6.1 871

Başka Bir Aşk Hikayesi
2007 Suç Sesler 7.3 3,933
2007 Dram Sesler 6.4 649
2007 Komedi Sesler 6.1 942

Tapınaktaki Hazine
2006 Macera Sesler 5.6 641
2006 Dram Sesler 6.1 281

Aşkın Gerçeği
2005 Komedi Sesler 5.4 3,556

Güzel Ülke
2004 Dram Sesler 7.5 3,375
2004 Dram Sesler 6.8 632
2004 Animasyon Sesler 7.1 7,294
2002 Komedi Sesler 3.7 266
2002 Komedi Sesler 6.6 1,366
2001 Biyografi Sesler 6.3 368
2001 Komedi Sesler 7.0 598
2000 Komedi Sesler 5.2 1,638
2000 Dram Sesler 6.5 278
1998 Dram Sesler 6.6 188
1997 Gerilim Sesler 4.2 353
1996 Komedi Sesler 6.3 1,558
1994 Sesler 5.9 71
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017