Giriş Kayıt
Tony Dalton

Tony Dalton (42)


Oyuncu, Senarist

Tony Dalton, 13 Şubat 1975 Laredo, Texas, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Cabos'u Öldürmek (2004), Güneyin Sultanları (2007), (2014) La Dictadura Perfecta (2014), (2012) La vida precoz y breve de Sabina Rivas (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1975
Doğum Yeri: Laredo, Texas, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2014 39 Komedi Oyuncu 7.3 2,928

Çaylaklar Çetesi
2013 38 Komedi Senarist    
2013 Aksiyon Oyuncu 8.6 273
2012 37 Dram Oyuncu 6.9 717
2011 36 Dram Oyuncu 6.0 53

Kolombiyalı: İntikam Meleği
2011 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 81,638

Cehennem
2010 35 Aksiyon Oyuncu 7.8 6,537

Aşk ve Keder
2008 33 Romantik Oyuncu 6.5 325
2008 Dram Oyuncu 8.3 420

Güneyin Sultanları
2007 32 Aksiyon Oyuncu
Senarist
6.1 981

Cabos'u Öldürmek
2004 29 Aksiyon Senarist
Oyuncu
7.6 3,547
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017