Giriş Kayıt
Mark Dalton

Mark Dalton


Oyuncu, Dublör

Mark Wellington Dalton, oyuncu, dublör.

Gerçek İsmi: Mark Wellington Dalton
Diğer Bir İsmi: Mark Duke Dalton | Mark W. Dalton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Oyuncu 7.5 40
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,359

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Oyuncu 4.1 24,419
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,482
1996 Oyuncu    
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 143,745

Vampirle Görüşme
1994 Dram Dublör 7.6 248,830
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,190
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017