Giriş Kayıt
Mark Dalton

Mark Dalton


Oyuncu, Dublör

Mark Wellington Dalton, oyuncu, dublör.

Gerçek İsmi: Mark Wellington Dalton
Diğer Bir İsmi: Mark Duke Dalton | Mark W. Dalton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Oyuncu 7.5 40
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,359

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Oyuncu 4.1 24,938
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,528
1996 Oyuncu    
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 147,048

Vampirle Görüşme
1994 Dram Dublör 7.6 253,628
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,501
Film Altyazıları
Baywatch (13,859) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,372) Security (2,816) Dunkirk (2,127) Dangal (2,120) Lady Macbeth (2,010) Wakefield (1,676) 6 Days (1,558) King Arthur: Legend of the Sword (1,340) Alien: Covenant (1,071)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (104,593) The Defenders (8,192) Rick and Morty (2,283) Suits (1,693) The Sinner (1,533) Mr. Mercedes (1,461) Fargo (1,050) The Mist (1,042) Breaking Bad (1,034) Preacher (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017