Giriş Kayıt
Mark Dalton

Mark Dalton


Oyuncu, Dublör

Mark Wellington Dalton, oyuncu, dublör.

Gerçek İsmi: Mark Wellington Dalton
Diğer Bir İsmi: Mark Duke Dalton | Mark W. Dalton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Oyuncu 7.5 40
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,359

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Oyuncu 4.1 24,419
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,468
1996 Oyuncu    
1995 Aksiyon Oyuncu 7.2 142,928

Vampirle Görüşme
1994 Dram Dublör 7.6 247,622
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,119
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,437) Assassin's Creed (9,091) Doctor Strange (5,485) Allied (4,493) Passengers (3,988) Moana (3,138) Arrival (2,951) Forushande (2,732) Split (2,535) Lion (2,271)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,982) The Flash (6,946) Vikings (4,510) Arrow (3,631) Suits (3,521) Supernatural (3,343) Blindspot (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,045) Sherlock (2,741) Black Sails (2,692)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017