Giriş Kayıt
Abby Dalton

Abby Dalton (85)


Oyuncu

Gladys Marlene Wasden, 15 Ağustos 1932 Las Vegas, Nevada, ABD doğumlu oyuncu. "The Hollywood Squares" (1965) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gladys Marlene Wasden
Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1932
Doğum Yeri: Las Vegas, Nevada, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 62 Aksiyon Oyuncu 3.5 788
1989 57 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 161
1983 Dram Oyuncu 6.6 890

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,468

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,319

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,731
1958 26 Suç Oyuncu 5.8 135
1957 25 Aksiyon Oyuncu 2.8 940
1957 25 Suç Oyuncu 5.5 180
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017