Giriş Kayıt
Keith Dallas

Keith Dallas


Oyuncu

Keith Dallas, oyuncu. (2006) Katil Yılanlar (2006), (2000) Romeo Ölmeli (2000), (2002) Ben Casus (2002), (2006) Blood Ties (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Keith Dallas Blackman | Keith 'Blackman' Dallas |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.0 1,534
2017 Macera Oyuncu 8.0 23,384
2016 Dram Oyuncu 6.5 358
2014 Macera Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 332
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,905
2012 Gizem Oyuncu    
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 48,985
2012 Komedi Oyuncu 3.3 661

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 379,345
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Aile Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 5.7 925
2010 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 448

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Oyuncu 4.3 10,411

Çılgın Köpek
2010 Komedi Oyuncu 4.2 11,459

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Oyuncu 5.9 147,393
2010 Dram Oyuncu    

Amerikan Pastası 7: Aşk Kitabı
2009 Komedi Oyuncu 4.8 30,413

Dr. Dolittle: Milyon Dolarlık Köpek
2009 Komedi Oyuncu    

Kişisel Etkiler
2009 Dram Oyuncu 6.3 7,290

Kupa Ası
2008 Dram Oyuncu 5.8 518

Dr Dolittle 4 Şefe Selam
2008 Komedi Oyuncu 3.9 1,423
2008 Komedi Oyuncu 4.6 421

Tarihi Eser
2007 Komedi Oyuncu 4.4 5,652

Yalnız Kalınca
2007 Dram Oyuncu 5.2 1,119

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 118,228

Son Durak 3
2006 Korku Oyuncu 5.8 107,242
2006 Dram Oyuncu 7.4 5,383
2005 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,902

Gezgin Pantolon Kardeşliği
2005 Komedi Oyuncu 6.5 46,606

Hayat Okulu
2005 Komedi Oyuncu 6.6 3,697

Ölüm Yolu
2004 Korku Oyuncu 5.2 7,606

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Oyuncu    

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Oyuncu 5.6 14,555
2003 Dram Oyuncu    

Ben Casus
2002 Aksiyon Oyuncu 5.4 42,691
2002 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,301

Rehine
2002 Gerilim Oyuncu 5.8 6,440
2001 Komedi Oyuncu    

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Oyuncu 4.9 11,431

Romeo Ölmeli
2000 Aksiyon Oyuncu 6.1 58,533
2000 Komedi Oyuncu 5.0 1,300
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017