Giriş Kayıt
Ewa Dalkowska

Ewa Dalkowska (69)


Oyuncu

Ewa Dalkowska, 10 Nisan 1947 Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya doğumlu oyuncu. Korczak (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Nisan 1947
Doğum Yeri: Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 69 Dram Oyuncu 1.1 5,070

Beden
2015 68 Komedi Oyuncu 6.5 1,044
2014 67 Komedi Oyuncu 4.7 29
2013 66 Dram Oyuncu 5.3 33
2010 63 Dram Oyuncu 5.5 187
2010 63 Aksiyon Oyuncu 5.7 335
2005 58 Biyografi Oyuncu 6.9 899
1990 43 Biyografi Oyuncu 7.5 740
1985 38 Korku Oyuncu 7.0 210
1984 37 Dram Oyuncu 7.3 678
1979 32 Dram Oyuncu 7.2 126

Uyuşturmadan
1978 31 Dram Oyuncu 7.5 349
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,316) John Wick: Chapter 2 (8,170) Doctor Strange (4,564) Allied (3,977) Moana (2,716) Forushande (2,486) Arrival (2,363) Split (2,353) Lion (1,981) Hacksaw Ridge (1,624)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,112) The Flash (4,273) Vikings (3,676) Supernatural (2,989) Blindspot (2,506) Suits (2,284) Sherlock (2,164) The Big Bang Theory (1,780) The Expanse (1,601) The Vampire Diaries (1,481)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017