Giriş Kayıt
Grover Dale

Grover Dale (82)


Oyuncu

Grover Dale, 22 Temmuz 1935 Harrisburg, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Tatlı Günler (1967) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1935
Doğum Yeri: Harrisburg, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Baykusu
1997 62 Komedi Çeşitli 5.1 2,491
1993 58 Belgesel Oyuncu 7.2 130

Arya
1987 52 Komedi Çeşitli 5.8 2,252
1986 51 Suç Çeşitli 5.5 3,634

Bulunduğumuz Yol
1973 38 Dram Çeşitli 7.1 18,288
1970 35 Komedi Oyuncu 6.9 1,508

Tatlı Günler
1967 32 Komedi Oyuncu 7.7 5,440
1964 29 Biyografi Oyuncu 6.8 2,632
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (23,290) Blade Runner 2049 (3,762) Jigsaw (2,671) Geostorm (2,486) Last Flag Flying (1,758) The Man from Earth: Holocene (1,540) Dunkirk (1,434) It (1,114) The Foreigner (1,096) Justice League (875)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,312) Shameless (6,773) Black Mirror (6,283) Star Trek: Discovery (3,803) The Big Bang Theory (3,485) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,259) Supernatural (3,206) The X Files (2,181) The Gifted (2,128) The Blacklist (1,682)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018