Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Grover Dale

Grover Dale (81)


Oyuncu

Grover Dale, 22 Temmuz 1935 Harrisburg, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Arya (1987), Bulunduğumuz Yol (1973), Quicksilver (1986), (1997) Gecenin Baykusu (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1935
Doğum Yeri: Harrisburg, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Baykusu
1997 62 Komedi Çeşitli 5.1 2,491

Arya
1987 52 Komedi Çeşitli 5.8 2,119
1986 51 Suç Çeşitli 5.5 3,515

Bulunduğumuz Yol
1973 38 Dram Çeşitli 7.1 16,926
1970 35 Komedi Oyuncu 6.9 1,508

Tatlı Günler
1967 32 Komedi Oyuncu 7.6 4,894
1964 29 Biyografi Oyuncu 6.8 2,511
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017