Giriş Kayıt
Grover Dale

Grover Dale (82)


Oyuncu

Grover Dale, 22 Temmuz 1935 Harrisburg, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. Tatlı Günler (1967) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1935
Doğum Yeri: Harrisburg, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Baykusu
1997 62 Komedi Çeşitli 5.1 2,491
1993 58 Belgesel Oyuncu 7.2 130

Arya
1987 52 Komedi Çeşitli 5.8 2,252
1986 51 Suç Çeşitli 5.6 3,800

Bulunduğumuz Yol
1973 38 Dram Çeşitli 7.1 18,709
1970 35 Komedi Oyuncu 6.9 1,508

Tatlı Günler
1967 32 Komedi Oyuncu 7.7 5,440
1964 29 Biyografi Oyuncu 6.8 2,839
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018