Giriş Kayıt
Masaaki Daimon

Masaaki Daimon


Oyuncu

Masaaki Daimon, oyuncu. Shurayukihime (1973), Gojira tai Mekagojira (1974), (2002) 2009: Lost Memories (2002), (1975) Mekagojira no gyakushu (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,874
1989 Oyuncu 6.1 14
1984 Dram Oyuncu 5.9 57
1981 Aksiyon Oyuncu 6.2 240
1975 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,737
1974 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,627
1973 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,681
1973 Oyuncu 6.7 6
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,641) Den of Thieves (2,424) Hostiles (2,413) 12 Strong (2,349) Maze Runner: The Death Cure (2,039) Winchester (1,467) Peter Rabbit (1,343) Submergence (1,337) The Commuter (992) Wildling (880)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,443) The Flash (3,209) Supernatural (3,062) The Terror (2,862) Legion (2,795) The Crossing (1,782) The Expanse (1,711) The Big Bang Theory (1,133) Vikings (1,108) Krypton (1,039)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018