Giriş Kayıt
Jacques Dacqmine

Jacques Dacqmine (86)


Oyuncu

Jacques Dacqmine, 30 Kasım 1923 La Madeleine, Nord, Fransa doğumlu oyuncu. Nouvelle vague (1990), Tehlikeli Rabıtalar (1959), Mélo (1986), Müfettiş Lavardin (1986) gibi yapımlarla biliniyor.29 Mart 2010 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Kasım 1923
Ölüm Tarihi: 29 Mart 2010
Doğum Yeri: La Madeleine, Nord, Fransa
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 80 Komedi Oyuncu 7.1 83
2003 80 Dram Oyuncu 6.6 35
2001 78 Komedi Oyuncu 6.5 1,474

Dokuzuncu Kapı
1999 76 Gizem Oyuncu 6.7 142,553
1998 75 Most Popular by Genre Oyuncu 6.4 299
1994 71 Oyuncu 4.1 136

Tohum Yeşerince
1993 70 Dram Oyuncu 7.1 3,538
1991 68 Aksiyon Oyuncu    
1990 67 Dram Oyuncu 7.1 1,089
1986 63 Dram Oyuncu 7.2 851

Müfettiş Lavardin
1986 63 Suç Oyuncu 6.6 801
1985 Suç Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu    
1980 57 Animasyon Oyuncu 6.2 454
1960 37 Suç Oyuncu 7.5 2,232

Tehlikeli Rabıtalar
1959 36 Dram Oyuncu 6.8 841
1949 26 Dram Oyuncu 6.6 29
1946 23 Suç Oyuncu 6.8 82
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017