Giriş Kayıt
Eric Dachs

Eric Dachs


Sesler

Eric Dachs, sesler. New York'ta Sonbahar (2000), Altıncı His (1999), Panik Odası (2002), Çikolata (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Eric B. Dachs
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Suç Sesler 5.7 177

Panik Odası
2002 Gerilim Sesler 6.8 222,250
2001 Aksiyon Sesler 7.2 3,980

Çikolata
2000 Dram Sesler 7.3 159,797

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Sesler 5.5 21,685

Yetenekli Bay Ripley
1999 Suç Sesler 7.3 149,838

Altıncı His
1999 Dram Sesler 8.1 773,892
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017