Giriş Kayıt
Eric Dachs

Eric Dachs


Sesler

Eric Dachs, sesler. New York'ta Sonbahar (2000), Altıncı His (1999), Panik Odası (2002), Çikolata (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Eric B. Dachs
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Suç Sesler 5.7 177

Panik Odası
2002 Gerilim Sesler 6.8 221,018
2001 Aksiyon Sesler 7.2 3,980

Çikolata
2000 Dram Sesler 7.3 159,019

New York'ta Sonbahar
2000 Dram Sesler 5.5 21,514

Yetenekli Bay Ripley
1999 Suç Sesler 7.3 148,956

Altıncı His
1999 Dram Sesler 8.1 768,527
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017