Giriş Kayıt
Michael Gregory

Michael Gregory (72)


Oyuncu

Gary Steven Meimar, 26 Kasım 1944 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. Spider's Web (2002), (1987) Robocop (1987), (1984) Sosyete Polisi (1984), (1992) Bahçıvan (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gary Steven Meimar
Doğum Tarihi: 26 Kasım 1944
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Mike D'Gard | Mike D'Gord
Takma İsmi: Major
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,972
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 7,047
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008
2009 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,172
2009 65 Western Oyuncu 4.5 85
2007 Korku Oyuncu 5.2 2,080
2007 63 Western Oyuncu    

Dehşet Hastanesi
2007 63 Korku Oyuncu    
2007 63 Aksiyon Oyuncu 4.5 420
2006 62 Animasyon Oyuncu    
2004 60 Macera Oyuncu    
2004 60 Aksiyon Oyuncu 3.6 424

Özel Tim
2003 59 Aksiyon Oyuncu 6.0 125,452
2003 59 Dram Oyuncu 6.1 2,969
2002 Animasyon Oyuncu 8.6 13,876
2002 58 Suç Oyuncu 4.3 556
2002 58 Aksiyon Oyuncu    

Kovboy Bebop
2001 57 Animasyon Oyuncu 7.9 34,193
2001 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 74
2000 Animasyon Oyuncu 7.5 117
1998 Animasyon Oyuncu 8.4 13,029
1998 Animasyon Oyuncu 7.9 2,738
1998 Animasyon Oyuncu    

Hayaletler
1997 53 Kısa Metraj Oyuncu
Çeşitli
7.6 4,068
1997 53 Suç Oyuncu 7.1 1,700

Silici
1996 52 Aksiyon Oyuncu 6.1 90,161
1996 Animasyon Oyuncu 7.8 836

Af Yok
1994 50 Aksiyon Oyuncu 5.3 391
1994 50 Suç Oyuncu 6.6 2,821
1992 48 Korku Oyuncu 4.1 582

Bahçıvan
1992 48 Korku Oyuncu 5.4 29,603
1991 47 Gerilim Oyuncu    
1990 46 Komedi Oyuncu    

Gerçeğe Çağrı
1990 46 Aksiyon Oyuncu 7.5 257,858
1990 Fantastik Oyuncu    

Patlama Noktası
1989 45 Dram Oyuncu    
1988 Komedi Oyuncu 8.3 29,994

Deli Doktor
1988 44 Komedi Oyuncu 5.6 3,773
1987 43 Aksiyon Oyuncu 7.5 196,789

Benim 2 Babam
1987 Komedi Oyuncu 6.0 2,265
1987 43 Aksiyon Oyuncu 3.5 36
1986 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,177
1986 42 Korku Oyuncu 5.5 2,829

Temas
1985 41 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,054

Sosyete Polisi
1984 40 Aksiyon Oyuncu 7.3 136,862
1981 37 Dram Oyuncu 5.8 70

Hanedan
1981 Dram Oyuncu 6.3 4,972

The Castle of Cagliostro
1979 35 Animasyon Oyuncu 7.8 18,166
1976 32 Dram Oyuncu 6.1 2,590
1967 23 Aksiyon Oyuncu 5.2 332
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,177
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,589
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017