Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Roy D'Arcy

Roy D'Arcy (75)


Oyuncu

Roy Francis Giusti, 09 Şubat 1894 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu. Revolt of the Zombies (1936) yapımıyla biliniyor.15 Kasım 1969 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Roy Francis Giusti
Doğum Tarihi: 09 Şubat 1894
Ölüm Tarihi: 15 Kasım 1969
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Roy D'arcy
Burcu: Kova
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1939 45 Biyografi Oyuncu 7.0 1,737
1936 42 Dram Oyuncu 6.6 45
1936 42 Korku Oyuncu 3.2 1,164

Karyoka
1933 39 Komedi Oyuncu 6.7 2,606
1933 39 Suç Oyuncu 5.5 112
1930 36 Dram Oyuncu 6.0 453
1930 36 Komedi Oyuncu 5.1 19
1925 31 Dram Oyuncu 8.0 1,775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017