Giriş Kayıt
Salvo D'Angelo

Salvo D'Angelo


Yapımcı, Yapım Tasarımcısı, Yapım Yöneticisi

Salvo D'Angelo, yapımcı, yapım tasarımcısı, yapım yöneticisi. Germania anno zero (1948) yapımıyla biliniyor.26 Ekim 1962 tarihinde (-8 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 26 Ekim 1962
Diğer Bir İsmi: S. D'Angelo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1952 Komedi Yapımcı 6.7 383
1951 Dram Yapımcı 7.9 2,722
1950 Dram Yapımcı 7.5 962
1949 Dram Yapımcı 6.7 129
1948 Dram Yapımcı 7.9 6,921
1948 Dram Yapımcı    
1946 Yapım Yöneticisi
Yapım Tasarımcısı
6.7 68
1945 Yapımcı
Yapım Tasarımcısı
Çeşitli
6.3 40
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,486) Split (5,970) Rogue One (5,771) Hidden Figures (4,946) Live by Night (4,257) Assassin's Creed (4,036) Paterson (3,660) Patriots Day (3,382) Allied (2,764) Brimstone (1,889)
Dizi Altyazıları
Legion (9,314) Arrow (5,613) The Flash (5,277) The 100 (3,248) The Expanse (3,082) Legends of Tomorrow (2,678) The Blacklist (2,296) Colony (2,285) Vikings (2,143) Designated Survivor (2,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017