Giriş Kayıt
Gary D'Amico

Gary D'Amico


Özel Efekt, Oyuncu

Gary D'Amico, Özel efekt, oyuncu. True Detective (2014), Mulholland Çıkmazı (2001), Gattaca (1997), Anarşinin Evlatları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary P. D'Amico | Gary D'amico | Gary Damico
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkiz Tepeler
2017 Suç Özel Efekt 8.6 27,238
2014 Suç Özel Efekt 9.0 378,766
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.5 162,003
2013 Komedi Özel Efekt 6.2 1,431
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 8.0 6
2010 Dram Özel Efekt 6.0 212
2010 Suç Özel Efekt 7.0 24,266
2008 Aksiyon Özel Efekt 2.8 277
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Özel Efekt 8.6 207,136

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Özel Efekt 6.0 70,982
2006 Dram Özel Efekt 7.0 45,973

Kahramanlar
2006 Dram Özel Efekt 7.7 210,677

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Özel Efekt 7.1 46,685

Dans ve Zerafet Okulu
2005 Komedi Özel Efekt 6.7 2,285

Tesadüfler
2004 Komedi Özel Efekt 6.7 58,570

Yakar Top
2004 Komedi Özel Efekt 6.7 199,618

Hayatın Benim
2004 Suç Özel Efekt 6.2 69,574

Kıskanç
2004 Komedi Özel Efekt 4.8 27,509

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 207,657
2004 Dram Özel Efekt    

Kor
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.5 81,651

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Özel Efekt 3.9 1,575

Tersyüz
2002 Komedi Özel Efekt 7.7 154,617
2002 Dram Özel Efekt 7.5 2,421

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.4 46,838

Hedef Noktası
2002 Suç Özel Efekt    
2002 Suç Özel Efekt 8.7 60,822

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Özel Efekt 8.0 266,111
2001 Fantastik Özel Efekt 6.9 219,784
2001 Suç Özel Efekt 6.9 8,795
2001 Komedi Özel Efekt 5.6 1,789

Sırlar Oteli
2000 Dram Özel Efekt 5.9 18,562

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Özel Efekt 5.4 10,178

Straight Hikayesi
1999 Biyografi Özel Efekt
Oyuncu
8.0 69,158
1999 Suç Özel Efekt 6.2 6,296
1998 Dram Özel Efekt    
1997 Komedi Özel Efekt 5.1 832

Kayıp Otoban
1997 Dram Özel Efekt 7.6 108,502
1997 Dram Özel Efekt 7.8 240,363
1997 Dram Özel Efekt 5.6 4,205
1997 Korku Özel Efekt    

Son Dans
1996 Dram Özel Efekt 5.8 3,359
1995 Dram Özel Efekt 4.7 53,633

Su Dünyası
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.1 154,768

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Özel Efekt 6.6 134,586
1991 Biyografi Özel Efekt 7.2 72,911
1991 Komedi Özel Efekt 5.6 3,926

Sen Başkasın
1991 Komedi Özel Efekt 5.3 2,737
1990 Komedi Özel Efekt 4.3 6,309

Hollywood Rüyası
1989 Komedi Özel Efekt 6.3 3,859
1988 Komedi Özel Efekt 3.5 440
1985 Aksiyon Özel Efekt 6.0 4,080

Dinosaur... Secret of the Lost Legend
1985 Aile Özel Efekt 5.0 2,581
1983 Dram Özel Efekt 6.8 6,946
1982 Aksiyon Özel Efekt 6.8 99,955
1981 Komedi Özel Efekt 5.0 933
1980 Aile Özel Efekt 4.9 4,237

Kara Delik
1979 Aksiyon Özel Efekt 5.9 19,576
1979 Aile Özel Efekt 6.0 1,687

Uzaydan Gelen Kedi
1978 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.0 3,170
1954 Aksiyon Özel Efekt 8.6 1,225
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017