Giriş Kayıt
Gary D'Amico

Gary D'Amico


Özel Efekt, Oyuncu

Gary D'Amico, Özel efekt, oyuncu. True Detective (2014), Mulholland Çıkmazı (2001), Gattaca (1997), Anarşinin Evlatları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary P. D'Amico | Gary D'amico | Gary Damico
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Özel Efekt    
2014 Suç Özel Efekt 9.1 352,898
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.5 152,151
2013 Komedi Özel Efekt 6.2 1,431
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 8.0 6
2010 Dram Özel Efekt 6.0 212
2010 Suç Özel Efekt 7.0 23,998
2008 Aksiyon Özel Efekt 2.8 277
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Özel Efekt 8.6 194,653

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Özel Efekt 6.0 69,281
2006 Dram Özel Efekt 7.0 43,722

Kahramanlar
2006 Dram Özel Efekt 7.7 206,821

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Özel Efekt 7.1 45,211

Dans ve Zerafet Okulu
2005 Komedi Özel Efekt 6.7 2,285

Tesadüfler
2004 Komedi Özel Efekt 6.7 57,804

Yakar Top
2004 Komedi Özel Efekt 6.7 192,794

Hayatın Benim
2004 Suç Özel Efekt 6.2 67,489

Kıskanç
2004 Komedi Özel Efekt 4.8 26,568

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.4 201,265
2004 Dram Özel Efekt    

Kor
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.4 79,364

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Özel Efekt 3.9 1,575

Tersyüz
2002 Komedi Özel Efekt 7.7 149,019
2002 Dram Özel Efekt 7.5 2,421

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.4 45,496

Hedef Noktası
2002 Suç Özel Efekt    
2002 Suç Özel Efekt 8.7 58,358

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Özel Efekt 8.0 251,271
2001 Fantastik Özel Efekt 6.9 213,445
2001 Suç Özel Efekt 6.9 8,528
2001 Komedi Özel Efekt 5.6 1,789

Sırlar Oteli
2000 Dram Özel Efekt 5.9 18,562

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Özel Efekt 5.4 10,178

Straight Hikayesi
1999 Biyografi Özel Efekt
Oyuncu
8.0 66,020
1999 Suç Özel Efekt 6.2 6,296
1998 Dram Özel Efekt    
1997 Komedi Özel Efekt 5.1 832

Kayıp Otoban
1997 Dram Özel Efekt 7.6 102,746
1997 Dram Özel Efekt 7.8 230,338
1997 Dram Özel Efekt 5.6 4,205
1997 Korku Özel Efekt    

Son Dans
1996 Dram Özel Efekt 5.8 3,359
1995 Dram Özel Efekt 4.6 51,936

Su Dünyası
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.1 149,738

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Özel Efekt 6.6 129,565
1991 Biyografi Özel Efekt 7.2 70,744
1991 Komedi Özel Efekt 5.6 3,783

Sen Başkasın
1991 Komedi Özel Efekt 5.3 2,737
1990 Komedi Özel Efekt 4.3 6,309

Hollywood Rüyası
1989 Komedi Özel Efekt 6.3 3,859
1988 Komedi Özel Efekt 3.5 440
1985 Aksiyon Özel Efekt 6.0 4,080

Dinosaur... Secret of the Lost Legend
1985 Aile Özel Efekt 5.0 2,581
1983 Dram Özel Efekt 6.8 6,516
1982 Aksiyon Özel Efekt 6.8 97,313
1981 Komedi Özel Efekt 5.0 933
1980 Aile Özel Efekt 4.8 3,910

Kara Delik
1979 Aksiyon Özel Efekt 5.9 18,973
1979 Aile Özel Efekt 6.0 1,687

Uzaydan Gelen Kedi
1978 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.0 3,170
1954 Aksiyon Özel Efekt 8.6 1,128
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,138) Rogue One (4,896) Split (3,505) Assassin's Creed (2,529) Brimstone (2,176) Paterson (1,822) Hidden Figures (1,683) The Institute (1,555) The Great Wall (1,222) Passengers (1,097)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,895) Legion (7,009) Arrow (3,773) Legends of Tomorrow (2,173) Into the Badlands (2,089) The Blacklist (1,694) Vikings (1,627) Black Sails (1,568) Game of Thrones (1,471) 24: Legacy (1,462)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017