Giriş Kayıt
Gary D'Amico

Gary D'Amico


Özel Efekt, Oyuncu

Gary D'Amico, Özel efekt, oyuncu. True Detective (2014), Mulholland Çıkmazı (2001), Gattaca (1997), Anarşinin Evlatları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary P. D'Amico | Gary D'amico | Gary Damico
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkiz Tepeler
2017 Suç Özel Efekt 8.7 23,820
2014 Suç Özel Efekt 9.0 371,934
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.5 160,047
2013 Komedi Özel Efekt 6.2 1,431
2010 Kısa Metraj Özel Efekt 8.0 6
2010 Dram Özel Efekt 6.0 212
2010 Suç Özel Efekt 7.0 24,215
2008 Aksiyon Özel Efekt 2.8 277
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Özel Efekt 8.6 204,472

Dünya Ticaret Merkezi
2006 Dram Özel Efekt 6.0 70,579
2006 Dram Özel Efekt 7.0 45,527

Kahramanlar
2006 Dram Özel Efekt 7.7 209,770

Dogtown'ın Lordları
2005 Biyografi Özel Efekt 7.1 46,369

Dans ve Zerafet Okulu
2005 Komedi Özel Efekt 6.7 2,285

Tesadüfler
2004 Komedi Özel Efekt 6.7 58,534

Yakar Top
2004 Komedi Özel Efekt 6.7 198,121

Hayatın Benim
2004 Suç Özel Efekt 6.2 69,117

Kıskanç
2004 Komedi Özel Efekt 4.8 27,394

Ölülerin Şafağı
2004 Aksiyon Özel Efekt 7.3 206,056
2004 Dram Özel Efekt    

Kor
2003 Aksiyon Özel Efekt 5.5 81,162

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Özel Efekt 3.9 1,575

Tersyüz
2002 Komedi Özel Efekt 7.7 153,301
2002 Dram Özel Efekt 7.5 2,421

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.4 46,514

Hedef Noktası
2002 Suç Özel Efekt    
2002 Suç Özel Efekt 8.7 60,271

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Özel Efekt 8.0 263,031
2001 Fantastik Özel Efekt 6.9 218,195
2001 Suç Özel Efekt 6.9 8,732
2001 Komedi Özel Efekt 5.6 1,789

Sırlar Oteli
2000 Dram Özel Efekt 5.9 18,562

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Özel Efekt 5.4 10,178

Straight Hikayesi
1999 Biyografi Özel Efekt
Oyuncu
8.0 68,459
1999 Suç Özel Efekt 6.2 6,296
1998 Dram Özel Efekt    
1997 Komedi Özel Efekt 5.1 832

Kayıp Otoban
1997 Dram Özel Efekt 7.6 107,302
1997 Dram Özel Efekt 7.8 237,907
1997 Dram Özel Efekt 5.6 4,205
1997 Korku Özel Efekt    

Son Dans
1996 Dram Özel Efekt 5.8 3,359
1995 Dram Özel Efekt 4.7 53,277

Su Dünyası
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.1 153,570

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Özel Efekt 6.6 133,519
1991 Biyografi Özel Efekt 7.2 72,418
1991 Komedi Özel Efekt 5.6 3,926

Sen Başkasın
1991 Komedi Özel Efekt 5.3 2,737
1990 Komedi Özel Efekt 4.3 6,309

Hollywood Rüyası
1989 Komedi Özel Efekt 6.3 3,859
1988 Komedi Özel Efekt 3.5 440
1985 Aksiyon Özel Efekt 6.0 4,080

Dinosaur... Secret of the Lost Legend
1985 Aile Özel Efekt 5.0 2,581
1983 Dram Özel Efekt 6.8 6,859
1982 Aksiyon Özel Efekt 6.8 99,362
1981 Komedi Özel Efekt 5.0 933
1980 Aile Özel Efekt 4.8 3,910

Kara Delik
1979 Aksiyon Özel Efekt 5.9 19,434
1979 Aile Özel Efekt 6.0 1,687

Uzaydan Gelen Kedi
1978 Bilim-Kurgu Özel Efekt 6.0 3,170
1954 Aksiyon Özel Efekt 8.6 1,198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017