Giriş Kayıt
Rubi D'Alma

Rubi D'Alma (88)


Oyuncu

Giusta Manca di Villahermosa, 24 Nisan 1906 Milan, Lombardy, İtalya doğumlu oyuncu. Cielo sulla palude (1949) yapımıyla biliniyor.07 Ağustos 1994 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Giusta Manca di Villahermosa
Doğum Tarihi: 24 Nisan 1906
Ölüm Tarihi: 07 Ağustos 1994
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Diğer Bir İsmi: Rubi Dalma | Rudi Dalma | Giusta Manca di Villaher
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 47 Oyuncu 6.7 20
1950 44 Suç Oyuncu 7.1 1,784
1949 43 Dram Oyuncu 6.8 66
1940 34 Komedi Oyuncu 7.6 17
1937 31 Komedi Oyuncu 7.2 130
Dizi Altyazıları
The Flash (9,245) Better Call Saul (7,012) Lucifer (4,135) Fargo (4,044) American Gods (3,780) Gotham (3,704) The 100 (3,217) Twin Peaks (3,211) 12 Monkeys (2,788) Supernatural (2,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017