Giriş Kayıt
Stephanie D'Abruzzo

Stephanie D'Abruzzo (45)


Oyuncu

Stephanie D'Abruzzo, 07 Aralık 1971 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu. BioShock Infinite (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Aralık 1971
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.59 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 9.0 53,171

Scooby Doo Maceraları: Gizemli Harita
2013 42 Animasyon Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 9.4 10,629
2008 Aksiyon Oyuncu 6.0 301
2008 37 Komedi Oyuncu 6.7 353
2007 36 Aile Oyuncu 5.5 134
2005 34 Aile Oyuncu    
2005 Müzik Oyuncu 6.7 103
2004 33 Aile Oyuncu    
2001 Komedi Oyuncu 8.4 209,344
2001 Aile Oyuncu 6.2 338
1999 28 Macera Oyuncu 5.8 2,077

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 9,294
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017