Giriş Kayıt
Luciano Cáceres

Luciano Cáceres (40)


Oyuncu

Luciano Cáceres, 24 Ocak 1977 Flores, Buenos Aires City, Arjantin doğumlu oyuncu. Carne de neón (2010), (2016) Cien años de perdón (2016), (2007) Hayaletler (2007), (2007) La señal (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ocak 1977
Doğum Yeri: Flores, Buenos Aires City, Arjantin
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 39 Suç Oyuncu 6.3 2,943
2015 38 Dram Oyuncu 8.5 15
2014 37 Komedi Oyuncu 5.0 190
2014 37 Suç Oyuncu 6.0 102
2010 33 Komedi Oyuncu 5.8 1,332
2009 32 Dram Oyuncu    

Red Kit
2009 32 Macera Oyuncu 4.8 3,027

Hayaletler
2007 30 Korku Oyuncu 6.1 1,342
2007 30 Suç Oyuncu 6.0 895

Uyanış
2007 30 Dram Oyuncu 6.5 231
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,446) The Blacklist (3,488) Into the Badlands (3,082) Fargo (2,748) The Last Kingdom (2,592) The Flash (2,570) Doctor Who (2,193) Game of Thrones (1,770) The Expanse (1,749) Vikings (1,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017