Giriş Kayıt
Gerhard Czepe

Gerhard Czepe


Yapım Yöneticisi

Gerhard Czepe, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 334
1985 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 5,641
1983 Biyografi Çeşitli 7.9 338
1977 Komedi 0 5.7 573
1976 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 111
1973 Gizem 0 5.8 341
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017