Giriş Kayıt
Johnny Cuthbert

Johnny Cuthbert


Oyuncu

Johnny Cuthbert, oyuncu. Buz Cehennemi (1993), The Crow: Stairway to Heaven (1998), (2006) John Tucker Ölmeli (2006), (1988) Criminal Law (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Cuthbert | Jon Cuthbert
Takma İsmi: Johnny
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 48,430
2010 Aile Oyuncu 8.2 1,371

John Tucker Ölmeli
2006 Komedi Oyuncu 5.8 68,973
2005 Suç Oyuncu    
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1998 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,626
1998 Gerilim Oyuncu 4.6 3,153
1997 Western Oyuncu 7.4 166

Kesişme
1994 Dram Oyuncu 5.2 6,103
1993 Aksiyon Oyuncu    

Buz Cehennemi
1993 Aksiyon Oyuncu 5.1 749

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 155,536
1991 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,642
1988 Suç Oyuncu 5.8 2,662
1988 Komedi Oyuncu 6.0 2,241
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017