Giriş Kayıt
Marc Cushman

Marc Cushman (62)


Senarist, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Marc Cushman, 22 Kasım 1954 doğumlu senarist, yönetmen asistanı, oyuncu. In the Eyes of a Killer (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Kasım 1954
Diğer Bir İsmi: Mark Cushman
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 62 Tarihi Oyuncu 7.2 34
2013 Aksiyon Çeşitli 7.8 1,470
2009 55 Gizem Senarist 6.7 88
2002 48 Dram Yönetmen Asistanı
Senarist
5.6 167
1997 Gizem Senarist 8.1 2,878
1994 40 Komedi Senarist
Çeşitli
4.8 313
Film Altyazıları
Rogue One (7,193) Resident Evil: The Final Chapter (5,594) Brimstone (3,471) Assassin's Creed (3,094) Split (3,068) Paterson (1,739) The Great Wall (1,729) The Institute (1,521) Passengers (1,257) Hidden Figures (1,140)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,775) Legion (6,284) Into the Badlands (3,488) Arrow (3,354) Black Sails (2,557) Legends of Tomorrow (2,083) Vikings (1,963) 24: Legacy (1,875) Game of Thrones (1,729) Iron Fist (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017