Giriş Kayıt
Sorcha Cusack

Sorcha Cusack (69)


Oyuncu

Sorcha Cusack, 09 Nisan 1949 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu. Father Brown (2013), Lost Christmas (2011), Pete Versus Life (2010), (2015) River (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Nisan 1949
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 68 Komedi Oyuncu 5.8 172
2015 Suç Oyuncu 8.1 11,360
2014 65 Komedi Oyuncu 4.3 4,488
2013 Dram Oyuncu 7.6 4,584
2011 62 Dram Oyuncu 7.2 889
2011 62 Komedi Oyuncu 5.7 301
2011 Komedi Oyuncu 7.4 6,474
2010 Komedi Oyuncu 7.7 566

Kapışma
2000 51 Komedi Oyuncu 8.3 682,069
1998 49 Aile Oyuncu 7.2 214
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,903
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,043
1986 37 Dram Oyuncu    
1982 33 Dram Oyuncu 6.3 545
Film Altyazıları
Black Panther (2,976) Cargo (2,492) Red Sparrow (2,386) True Crimes (1,809) Game Night (1,739) Ready Player One (1,501) Deadpool (1,298) Avengers: Infinity War (997) Annihilation (931) Den of Thieves (925)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,644) Supernatural (6,784) La casa de papel (4,722) Gotham (3,511) Arrow (3,429) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,398) The 100 (3,226) 13 Reasons Why (3,065) The Flash (2,552) Lucifer (2,092)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018