Giriş Kayıt
Sorcha Cusack

Sorcha Cusack (68)


Oyuncu

Sorcha Cusack, 09 Nisan 1949 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu. Father Brown (2013), Lost Christmas (2011), Pete Versus Life (2010), (2014) Mrs. Brown's Boys D'Movie (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Nisan 1949
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Oyuncu 7.8 373
2014 65 Komedi Oyuncu 4.2 4,279
2013 Dram Oyuncu 7.5 3,069
2011 62 Dram Oyuncu 7.2 889
2011 62 Komedi Oyuncu 5.7 301
2011 Komedi Oyuncu 7.4 6,064
2010 Komedi Oyuncu 7.7 566

Kapışma
2000 51 Komedi Oyuncu 8.3 639,590
1998 49 Aile Oyuncu 7.2 214
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,458
1986 37 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,827
1982 33 Dram Oyuncu 6.3 545
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017