Giriş Kayıt
Sorcha Cusack

Sorcha Cusack (68)


Oyuncu

Sorcha Cusack, 09 Nisan 1949 Dublin, İrlanda doğumlu oyuncu. Father Brown (2013), Lost Christmas (2011), Pete Versus Life (2010), (2015) River (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Nisan 1949
Doğum Yeri: Dublin, İrlanda
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.1 11,360
2014 65 Komedi Oyuncu 4.3 4,488
2013 Dram Oyuncu 7.6 3,735
2011 62 Dram Oyuncu 7.2 889
2011 62 Komedi Oyuncu 5.7 301
2011 Komedi Oyuncu 7.4 6,215
2010 Komedi Oyuncu 7.7 566

Kapışma
2000 51 Komedi Oyuncu 8.3 656,805
1998 49 Aile Oyuncu 7.2 214
1996 Suç Oyuncu 7.8 3,573
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,910
1986 37 Dram Oyuncu    
1982 33 Dram Oyuncu 6.3 545
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017