Giriş Kayıt
Dan Curtis

Dan Curtis (78)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Daniel Mayer Cherkoss, 12 Ağustos 1927 Bridgeport, Connecticut, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist. Gazap Tohumu (1976), Trilogy of Terror (1975), Hayaletler Şatosu (1970), Dark Shadows (1991) gibi yapımlarla biliniyor.27 Mart 2006 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Daniel Mayer Cherkoss
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1927
Ölüm Tarihi: 27 Mart 2006
Doğum Yeri: Bridgeport, Connecticut, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Senarist
6.2 207,638
2005 78 Dram Yönetmen
Yapımcı
   
2005 Suç Yapımcı 6.6 1,102
1998 71 Fantastik Yönetmen
Yapımcı
   
1996 69 Komedi 5.6 306

Davetsiz Misafirler
1992 65 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
   
1991 Dram Senarist
Yapımcı
Yönetmen
7.7 1,304

Savaş ve Anılar
1988 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
   
1986 59 Dram Yönetmen 7.6 153

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Yapımcı
Yönetmen
   
1979 52 Aksiyon Yönetmen    

Gazap Tohumu
1976 49 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 6,985
1975 48 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
   
1975 Korku Yapımcı
Yönetmen
6.8 3,734
1973 46 Dram Yapımcı
Yönetmen
   
1973 46 Korku Yapımcı
Yönetmen
   
1973 46 Suç Yapımcı
Yönetmen
   

Gece Avcısı
1972 45 Korku Yapımcı    

Kara Gölgelerin Gecesi
1971 44 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.8 887

Hayaletler Şatosu
1970 43 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.6 1,915
1966 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.1 2,831
Film Altyazıları
Rogue One (6,914) Resident Evil: The Final Chapter (4,780) Brimstone (3,398) Assassin's Creed (2,887) Split (2,800) The Great Wall (1,661) Paterson (1,534) The Institute (1,488) Passengers (1,171) Collateral Beauty (1,059)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,519) Legion (5,264) Into the Badlands (3,438) Arrow (2,983) Black Sails (2,496) Legends of Tomorrow (2,011) Vikings (1,893) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,680) Game of Thrones (1,656)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017