Giriş Kayıt
Dan Curtis

Dan Curtis (78)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Daniel Mayer Cherkoss, 12 Ağustos 1927 Bridgeport, Connecticut, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist. Gazap Tohumu (1976), Gece Avcısı (1972), Trilogy of Terror (1975), Savaş Rüzgarları (1983) gibi yapımlarla biliniyor.27 Mart 2006 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Daniel Mayer Cherkoss
Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1927
Ölüm Tarihi: 27 Mart 2006
Doğum Yeri: Bridgeport, Connecticut, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Senarist
6.2 215,286
2005 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.3 214
2005 Suç Yapımcı 6.6 1,102
1998 71 Fantastik Yönetmen
Yapımcı
   
1996 69 Komedi 5.6 306

Davetsiz Misafirler
1992 65 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
   
1991 Dram Senarist
Yapımcı
Yönetmen
7.6 1,468

Savaş ve Anılar
1988 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
   
1986 59 Dram Yönetmen 7.6 153

Savaş Rüzgarları
1983 Dram Yapımcı
Yönetmen
8.2 3,025
1979 52 Aksiyon Yönetmen    

Gazap Tohumu
1976 49 Korku Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.5 7,486
1975 48 Suç Yapımcı
Yönetmen
Senarist
   
1975 Korku Yapımcı
Yönetmen
6.8 4,265
1973 46 Dram Yapımcı
Yönetmen
   
1973 46 Korku Yapımcı
Yönetmen
   
1973 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.7 1,830

Gece Avcısı
1972 Korku Yapımcı 7.8 3,882

Kara Gölgelerin Gecesi
1971 44 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
5.7 1,009

Hayaletler Şatosu
1970 43 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.5 2,082
1966 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.0 3,053
Film Altyazıları
The Foreigner (8,681) The Mountain Between Us (5,492) Flatliners (5,360) Beyond Skyline (3,657) Stronger (3,621) Dunkirk (3,471) It (2,634) American Made (2,342) Kingsman: The Golden Circle (2,119) Victoria & Abdul (1,793)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017