Giriş Kayıt
Andrew Currie

Andrew Currie


Yönetmen, Yapımcı

Andrew Currie, yönetmen, yapımcı. Fido (2006) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.5 121
2013 Komedi Yapımcı 8.2 83
2012 Gerilim    

Barikat
2012 Korku Yönetmen 4.5 2,395

Yansıma
2011 Dram 6.2 1,236
2007 Dram 6.1 954
2006 Komedi Yönetmen
Senarist
6.7 26,410
2006 Kısa Metraj 7.6 35

Son Pişmanlık
2005 Dram 5.4 243
1994 Dram Çeşitli 7.2 928
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018