Giriş Kayıt
John Curran

John Curran (57)


Yönetmen, Sesler, Senarist, Yapımcı

John Curran, 11 Eylül 1960 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen, sesler, senarist, yapımcı. Duvak (2006), Şantaj (2010), Çöldeki İzler (2013), Aşk Artık Burada Oturmuyor (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1960
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 57 Dram Yönetmen 5.9 121

Çöldeki İzler
2013 53 Macera Yönetmen 7.2 22,816

Şantaj
2010 50 Dram Yönetmen 5.4 36,484

İçimdeki Katil
2010 50 Suç Senarist 6.1 30,207

Duvak
2006 46 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.5 82,070

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 44 Dram Sesler
Yönetmen
6.4 8,302
1998 38 Dram Yönetmen 6.9 514
- Tarihi Yönetmen    
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017