Giriş Kayıt
Kaley Cuoco

Kaley Cuoco (31)


Oyuncu, Yapımcı

Kaley Christine Cuoco, 30 Kasım 1985 Camarillo, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. The Big Bang Theory (2007), Sahte Sağdıç (2015), 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002), Puma Kulübü (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kaley Christine Cuoco
Doğum Tarihi: 30 Kasım 1985
Doğum Yeri: Camarillo, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kaley Cuaco
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
9.2 (114 Oy)
  • Currently 184.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (97)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 5.3 1,909

Bu da Nereden Çıktı?
2016 31 Komedi Oyuncu 6.2 69,013
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası
2015 30 Animasyon Oyuncu 5.1 12,252
2015 30 Dram Oyuncu 4.7 223

Sahte Sağdıç
2015 30 Komedi Oyuncu 6.7 61,187

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 29 Komedi Oyuncu 6.1 148,921
2014 29 Komedi Yapımcı
Oyuncu
4.3 1,692
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279
2013 Oyuncu 6.9 316
2012 27 Biyografi Oyuncu 5.8 670
2012 27 Dram Oyuncu    
2011 26 Oyuncu 5.8 116
2011 26 Animasyon Oyuncu 5.5 26,196
2010 Komedi Oyuncu 8.1 18,871
2010 25 Komedi Oyuncu 3.7 1,274
2008 23 Komedi Oyuncu 4.7 2,358

Puma Kulübü
2007 22 Komedi Oyuncu 4.2 3,117
2007 22 Dram Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 8.3 583,610
2007 Komedi Oyuncu 6.3 3,855
2006 Talk-Show Oyuncu 4.5 652
2005 20 Komedi Oyuncu 4.9 937

Bratz Rock Melekleri
2005 Macera Oyuncu 3.8 167
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 396,614
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2004 19 Korku Oyuncu    
2004 19 Komedi Oyuncu    
2004 19 Aksiyon Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 7.2 12,006
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,456
2002 Komedi Oyuncu 7.1 21,697
1998 Dram Oyuncu 7.1 62,437
1998 13 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Bir Koca Şart Mı?
1997 12 Komedi Oyuncu 5.5 16,863
1997 Animasyon Oyuncu 6.0 1,871
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,922

Sanal Gerçek
1995 10 Aksiyon Oyuncu 5.6 24,856
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017