Giriş Kayıt
Cavan Cunningham

Cavan Cunningham


Oyuncu

Cavan Cunningham, oyuncu. Kestirme (2009), (2004) Corner Gas (2004), (2014) Corner Gas: The Movie (2014), (2010) Lullaby for Pi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aile Oyuncu 5.4 60
2014 Komedi Oyuncu 6.7 1,275
2012 Komedi Oyuncu 4.4 887
2010 Dram Oyuncu 5.7 303
2010 Dram Oyuncu 6.9 628

Kestirme
2009 Korku Oyuncu 5.1 2,779
2008 Komedi Oyuncu 4.3 169

Sadece Arkadaş
2005 Komedi Oyuncu 6.2 86,239
2005 Suç Oyuncu 4.6 442
2004 Komedi Oyuncu 8.2 4,036

Merkez Üssü
2000 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,076

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.9 1,506
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,159) Silence (1,860) Gold (1,811) Logan (1,282) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (970) Get Out (951) Split (879) La La Land (854) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,806) The Flash (6,184) Gotham (2,838) Into the Badlands (2,607) Fargo (1,456) Game of Thrones (1,364) Bates Motel (1,337) Vikings (1,264) Billions (1,222) The Blacklist (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017